ROMÂNIA 2016! Tren cu huilă atacat de circa 30 de persoane. Un paznic la spital, hoți alungați cu 14 focuri de armă!

ROMÂNIA 2016! Tren cu huilă atacat de circa 30 de persoane. Un paznic la spital, hoți alungați cu 14 focuri de armă!
Hotii de carbune au atacat vagoanele cu huila, paznicii fiind nevoiti sa traga 14 focuri de arma pentru a-i alunga. Un agent de paza a fost lovit cu lopata in cap, fiind transportat la spital in stare grava.

Un agent de paza din echipa care insoteste garnitura de huila apartinand Complexului Energetic Hunedoara, pe traseul cuprins intre municipiul Vulcan si Preparatia Coroiesti, a fost agresat si a ajuns la urgenta Spitalului Municipal Vulcan, cu capul spart, dupa ce a fost lovit cu o lopata de unul dintre hotii de carbune care au atacat vagoanele cu huila, transmite Mediafax.
 
"Avem o echipa de gardare care insoteste vagoanele cu huila. Miercuri, echipa a fost atacata, in Vulcan, de vreo 30 de oameni, iar la unul dintre agenti i-au dat cu lopata in cap", a declarat Aurel Uilacan, reprezentant al firmei care asigura paza vagoanelor de huila.  

Potrivit sursei citate, agentul de paza lovit a fost dus la spital. 

"Victima este la urgenta. Are un traumatism cranian, o plaga contuza fronto-parietala si o leziune la nivelul cotului. Va fi trimis la Spitalul de Urgenta Petrosani pentru a i se face un examen tomograf", a declarat, miercuri, pentru Mediafax, managerul Spitalului Municipal Vulcan, Catalin Popa.  

Reprezentantii firmei de paza sustin ca paznicii au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de avertisment pentru a alunga hotii.
"S-au tras 14 cartuse, toate reprezentand focuri de avertizare", a spus reprezentantul firmei de paza. 

Potrivit sursei citate, au mai existat ciocniri intre hotii de carbune si agentii de paza, insa niciuna nu a fost atat de violenta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
72

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1166

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
430

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...