Românca aruncată în Tamisa de atacatorul de la Westminster a murit!

Românca aruncată în Tamisa de atacatorul de la Westminster a murit!

Andreea Cristea, tânăra română rănită grav în urma atacului terorist de la Westminster, din luna martie, a murit. Potrivit BBC, familia Andreei Cristea, 31 de ani, a anunțat că aceasta a murit joi, 6 aprilie.

„După ce a luptat pentru viață timp de două săptămâni, draga noastră Andreea, minunată fiică, soră, parteneră, prietenă dedicată și o persoană iubitoare de viață, a fost în mod crud și brutal scoasă din viețile noastre în cel mai cumplit mod. Va rămâne mereu în amintirea noastră ca o rază de soare care va străluci pentru totdeauna în inimile noastre”, a transmis familia.

„Nu există cuvinte pentru a descrie durerea și golul lăsat în inimile noastre”, a mai transmis familia tinerei.

Andreea Cristea devine, astfel, a cincea victimă a atacului terorist de pe podul Westminster, de pe 22 martie.

Atacatorul Khalid Masood a intrat cu autoturismul în mulțimea de pe Podul Westminster, apoi a înjunghiat mortal un polițist, înainte de a fi împușcat și omorât de forțele speciale.

Andreea Cristea, era în vacanță, alături de prietenul ei, Andrei Burnaz. Ea a fost proiectată de lovitură în râul Tamisa și a fost operată câteva ore mai târziu, rămânând în stare critică.

Citeste si Doi romani raniti in atacul de la Londra: Erau turisti, starea femeii e "relativ critica"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...