Româncă arestată în Italia: A aruncat aurul în toaletă pentru a nu fi prinsă!

A fost găsită și o agendă în care cei doi notau, împărțit pe luni, toate obiectele sustrase pe timpul loviturilor pentru a avea o evidență la zi a prăzii.

Româncă arestată în Italia: A aruncat aurul în toaletă pentru a nu fi prinsă!

Un nord-african și o româncă jefuiau casele unor bătrâni, după ce ea se oferea să lucreze ca îngrijitoare. Sute de furturi din apartamente în Toscana, Lombardia, Trentino-Alto Adige și Veneto.

Militarii i-au arestat pe 25 octombrie pe J.E., cetățean marocan de 30 de ani, și pe partenera sa, R.I.I, româncă de 28 de ani. Cei doi se deplasau prin diverse regiuni italiene pentru a-și pune la cale loviturile. Tehnica utilizată era mereu aceeași: femeia se prezenta la cămine pentru bătrâni, structuri protejate sau biserici și se oferea să lucreze ca îngrijitoare, agățând viitoarele victime, încercând să obțină informații privind locuințele și familiile acestora.

Bărbatul le studia mișcările și câteva zile mai târziu se întorcea să dea lovitura.

În zona localității Piove di Sacco, prezența lor nu a scăpat atenției carabinierilor care au început să-i supravegheze, depistând mașina cu care se deplasau și identificându-i: trăiau într-un apartament din zonă închiriat cu 550 de euro pe lună și niciunul dintre cei doi nu lucra în mod stabil. Investigatorii, după ce l-au filat pe bărbat și au dejucat un furt, au observat că furturile din apartamente coincideau cu prezența celor doi în zonă. Loviturile erau puse la cale în vile izolate, pe timpul serii, în zone rezidențiale.

Ambii erau foarte abili din punct de vedere fizic, astfel că reușeau să intre în apartamente situate la etajul al doilea, la care ajungeau cățărându-se pe jgheaburi, înainte să spargă uși sau ferestre pentru a intra în case. Carabinierii au pus capăt furturilor comise de cuplul de infractori marți 24 octombrie dimineața, intrând în locuința acestora.

În încercarea de a ascunde o parte din pradă, cei doi răufăcători au încercat să arunce câteva dintre bunurile furate în toaletă. Militarii au recuperat ceasuri în valoare de peste 30.000 de euro provenite din furturi comise în Bovolenta, Brugine și Sant’Angelo di Piove.

A fost găsită și o agendă în care cei doi notau, împărțit pe luni, toate obiectele sustrase pe timpul loviturilor pentru a avea o evidență la zi a prăzii. Marocanul a fost închis în penitenciarul din Padova, românca în cel din Verona. sursa: gazetaromaneasca.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...