RIO 2016: Admise în finală pentru fair-play, deşi se clasaseră pe ULTIMUL LOC în calificări! VIDEO

RIO 2016: Admise în finală pentru fair-play, deşi se clasaseră pe ULTIMUL LOC în calificări! VIDEO
Spirit olimpic, fair-play, generozitate şi omenie pe pista de la Rio! Datorită fair-play-ului de care au dat dovada, Comitetul Internațional Olimpic a decis să le acorde celor două atlete șansa să participe în finală, printr-o regulă excepțională, potrivit The Sun.

Gestul celor două atlete de la proba feminină de 5.000 de metri care s-au ajutat una pe alta, terminând proba amândouă pe ultimul loc nu a rămas neobservat de Comitetul Internațional Olimpic.
 
 
După ce nozeelandeza Nikki Hamblin a căzut în timpul probei, atleta americană Abbey D’Agostino s-a împiedicat şi ea. După ce s-a ridicat nu a vrut să continue însă cursa fără colega ei.
 
Imediat după ce s-a oprit, a resimțit și ea o durere la genunchi, iar Nikki Hamblin care se ridicase între timp, a decis să o aștepte, întorcându-i gestul.

Cele două au reușit să ajungă la finish însă pe ultimul loc, fără a se califica în finală.
 
Datorită fair-play-ului de care au dat dovada, Comitetul Internațional Olimpic a decis să le acorde celor două șansa să participe în finală, printr-o regulă excepțională, potrivit The Sun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
2

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
30

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
185

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...