REZULTATELE la proba scrisă, la concursul pentru directorii de școli!
BOTOSANI

REZULTATELE la proba scrisă, la concursul pentru directorii de școli!
Inspectoratul Școlar Județean a publicat, miercuri seară, rezultatele obținute de candidații care au susținut proba scrisă în vedea ocupării unui post de director sau director adjunct la unitățile de învățământ preuniversitar.

Mai mulți candidați au fost declarați respinși, iar în unele cazuri lucrările sunt în curs de evaluare întrucât în momentul corectării a lipsit unul dintre cei cinci membri ai comisiei, rezultatele în acest caz urmând a fi afișate în cursul zilei de joi. 

La Botoșani au susținut proba scrisă 156 de candidați. Proba a constat intr-un test grila cu 60 de intrebari elaborat de Ministerul Educatiei, iar candidatii au avut la dispozitie 2 ore pentru a-l rezolva. Potrivit Ministerului, testul a vizat evaluarea aptitudinilor cognitive si a competentelor manageriale ale candidatilor.

În perioada 17 octombrie-17 noiembrie candidații vor susține un interviu și le vor fi evaluate CV-urile, rezultatele concursului urmând a se afișa în data de 18 noiembrie.

Pentru fiecare proba de concurs punctajul maxim este de 50 de puncte, iar punctajul minim de promovare a probei este de 35 de puncte. Sunt declarati "admisi" candidatii care au realizat un punctaj de cel putin 35 de puncte pentru fiecare proba si din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs, un punctaj total de cel putin 105 puncte.

Vezi AICI rezultatele la proba scrisă la concursul pentru directori!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
14

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
55

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
201

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...