REZULTATELE alegerilor din cadrul Colegiului Medicilor Botoșani! Cine sunt medicii cu cele mai multe voturi! FOTO

REZULTATELE alegerilor din cadrul Colegiului Medicilor Botoșani! Cine sunt medicii cu cele mai multe voturi! FOTO
Medicii din județul Botoșani și-au desemnat reprezentanții în Colegiul Medicilor, în urma scrutinului ce s-a desfășurat în perioada 6-8 decembrie, miercuri fiind afișate listele cu numărul de voturi obținut de fiecare dintre candidații la Consiliul Județean, Adunarea Generală și Comisia de Cenzori.

Lista cu rezultatele alegerilor a fost trimisă la Comisia electorală centrală, în vederea validării.

Pentru un loc de membru în Consiliul Județean al Colegiului Medicilor Botoșani s-au înscris 22 de candidați pe cele 13 locuri.

Numărul cel mai mare de voturi, la Consiliul Județean, l-a obținut medicul Doru Culiceanu, care a fost votat de 207 membri, urmat de Ecaterina Chihaia, cu 191 de voturi, pe locul trei clasându-se Romică Coșovanu, cu 155 de voturi. Președintele și vicepreședintele Colegiului Medicilor urmează a fi ales din cei 13 membri din cadrul Consiliului Județean.

La Adunarea Generală au fost 14 candidați pe trei locuri. Pe primul loc s-a clasat medicul Doru Culiceanu, cu 146 voturi, locul doi fiind ocupat de Ecaterina Chihaia, cu 135 de voturi, urmată de Romică Coșovanu, cu 104 voturi.

La Comisia de cenzori pe cele cinci locuri au candidat trei medici. Pe primul loc s-a clasat medicul Camelia Flipoaia, cu 185 voturi, urmată de Beatrice Drăgoi, cu 173 voturi și Tudor Flondor, cu 104 voturi.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
588

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
107

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...