Rezultate SURPRINZATOARE in Liga 4: Luceafarul a apus, la Ipotesti, in fata Darabaniului - VIDEO
SPORT

Rezultate SURPRINZATOARE in Liga 4: Luceafarul a apus, la Ipotesti, in fata Darabaniului - VIDEO
CS Sănătatea Darabani a învins campioana en-titre a judeţului, Luceafărul Mihai Eminescu, la scor de neprezentare (3-0) chiar pe terenul echipei deputatului Verginel Gireadă, care a fost trecut pe foaia de joc ca...masor, scrie Darabaneni.ro.

Peste 50 de dărăbăneni şi-au susţinut frenetic echipa favorită. Jucătorii au dedicat victoria delegatului Costel Nechifor, cel care a împlinit în ziua meciului 43 de ani.

Cine a strălucit în prima repriză: Luceafărul sau Sănătatea? Răspunsul l-a dat Constantin Gheorghiţă la pauză: centralul Andrei Baciu, pe care oficialul dărăbănean l-a aşteptat la ieşirea de la vestiare şi i-a reproşat faptul că a ieşit prea mult în evidenţă. Concret, oaspeţii i-au reproşat fluieraşului că a încercat să le taie elanul în momentul în care i-a îngălbenit pe dărăbăneni: Corneliu Iordache încă din min 7, iar Adrian Stîncă în min 16, cel puţin al doilea galben fiind acordat mult prea uşor.

Dă-le şi lor galben, şi ei sunt penelişti i-a strigat arbitrului de centru un suporter al oaspeţilor, dărăbănenii ocupând mai mult de jumătate din tribuna stadionului eminescian. Cert este că Sănătatea nu a jucat senzaţional în primul mitan. Tridentul Stîncă-Ghiorghiciuc-Stancoschi a pasat scurt la mijloc, iar Eşanu şi Ungureanu au fost domnişoare în atac, în timp ce Perju a stat cuminte pe flancul stâng, mai mult în terenul său.

De asemenea, goalkeeperul Alin Andruş le-a mărit pulsul suporterilor dărăbăneni în momentul în care a bâlbâit o minge în careul mic. Mai mult, şutul lui Adrian Nicorici, îl face knockout pe Adrian Cososchi, care este înlocuit cu Răzvan Halaicu. Tot răul spre bine, pentru că jocul dărăbănenilor devine mai ofensiv, chiar dacă Halaicu culege greu baloanele de pe flancul drept. Alexandru Stancoschi şutează imprecis de la distanţă, iar suporterii dărăbănenilor oftează: Se răsuceşte Eminescu-n mormânt…Mai degrabă Veronica.

Cosmin Ştefănucî se alege şi el cu un cartonaş galben în fluierăturile tribunei care însoţesc brigada de arbitri la ieşirea de pe teren. Dărăbănenii ies mult mai motivaţi de la vestiare, şi iau cu asalt poarta lui Ionuţ Bejinaru. Chiar lasă şi fairplay-ul la o parte, cât timp Andrei Letos a fost doborât de Eşanu pe linia porţii sale, iar oaspeţii şi-au continuat forcingul. Golul izbăvitor a venit în minutul 54, când Cosmin Ştefănucî s-a înălţat imperial la centrarea lui Adrian Ghiorghiciuc şi a marcat cu capul (video).

Dărăbănenii s-au descătuşat şi s-au scurs doar cinci minute până la golul lui Florin Eşanu, care plasează balonul în colţul scurt al porţii gazdelor. Andrei Stoian şi Adrian Nicorici încearcă fără succes să reducă din handicap, dar tentativele lor de şut sunt eclipsate de execuţia de generic a lui Alexandru Stancoschi din minutul 73, care aruncă în aer tribuna dărăbăneană a stadionului din Mihai Eminescu.

Să vină Dinamo…la Darabani! au strigat la final, ironic, dărăbănenii. Jucătorii i-au urat La mulţi ani! delegatului echipei, Costel Nechifor şi au ţinut să le mulţumească suporterilor pentru susţinere, prin intermediul Darabaneni.ro.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
9

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
56

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...