Rezultate de exceptie pentru sportivii botosaneni la Cupa Sucevei la QWAN KI DO!

Rezultate de exceptie pentru sportivii botosaneni la Cupa Sucevei la QWAN KI DO!
Duminica, 22 februarie 2009, Clubul Sportiv HE PAI, din Suceava, a organizat CUPA SUCEVEI LA QWAN KI DO, pentru copii si juniori.

La competitie au participat 200 de sportivi, de la CS DAO Botosani, CS SINH DAU Botosani, CS HONG HA Radauti, CS HE PAI Suceava, CS KIM BAO Suceava si CS KIM LONG DAO Falticeni.

De la CS Dao Botosani au participat 30 de sportivi, 6 arbitri, numerosi parinti si sustinatori.

La prima proba de concurs: thao quyen (lupta cu adversar imaginar), s-au inscris peste 140 de pacticanti, pe diferite categorii de varsta, incepand de la 7 ani pana la 18 ani neimpliniti.

Rezultate obtinute:

- Sorohan Stefania - locul I;

- Birladeanu Ecaterina - locul II;

- Balmos Cezara - locul III;

- Rau Antonel - locul II;

- Arsine Alexandru - locul II;

- Buiciuc Andrei - locul II;

- Iriciuc Romeo - locul I;

- Costas Daniel - locul II;

- Bogdan Hogea - locul III;

 

La proba de song dau (lupta competitionala) s-au obtinut urmatoarele rezultate:

La categoria 10-13 ani feminin, din 10 echipe inscrise, echipa formata din Sorohan Stefania, Onofrei Alexandra si Birladeanu Ecaterina a cistigat locul III.

Echipa cu Anghelache Diana si Strungaru Alexandra - locul I.

"Diana, dupa 6-7 ani de practica, este la prima performanta sportiva, fapt imbucurator pentru noi ca antrenamentele au dat in sfarsit roade in plan sportiv", precizeaza Eugen Turcanu, presedintele Clubului DAO Botosani.

La categoria 10-13 ani masculin, din 10 echipe inscrise, gruparea botosaneana, reprezentata prin campionii nationali en titre Rau Antonel si Balmos George a cistigat locul II.

"Rezultatul este unul bun, avand in vedere ca Antonel a evoluat tot concursul cu un deget de la mana luxat, dovedind ca este si un campion al vointei si tenacitatii, precum si faptul ca tocmai el nu avea cum sa lipseasca de la aceasta confruntare. Acest dus rece speram sa ii motiveze mai mult in pregatirea ce va urma pe practicantii nostri, in vederea participarii, in aprilie, la doua mari competitii (Campionatul National de copii si junior, Iasi, 10 aprilie, si Campionatul European Intercluburi copii si junior, Brelin, 18 aprilie)", a completat Eugen Turcanu.

La categoria 13-16 ani feminin, echipa formata din Apopei Maria si Balmos Cezara a obtinut locul I, Eugen Turcanu mentionand ca experienta si luciditatea Cezarei a facut posibil acest rezultat.

La categoria 13-16 masculin, echipa formata din Amatiesei Andrei, Ocu Dorin si Patatu Stefan a obtinut locul III.

La categoria 16-18 ani au fost meciurile cele mai spectaculoase si disputate din intrecere.

Dao Botosani a avut 2 echipe. Astfel, cea formata din Apopei Stefan si Hogea Bogdan a obtinut locul II, iar cea cu Costas Daniel si Iriciuc Romeo locul I.

Finala disputata intre cele 2 formatii a fost una ce s-a lasat cu un KO aplicat de Apopei lui Iriciuc, fapt ce a dus la descalificarea primului si pierderea titlului (in qwan ki do orice lovitura cauzatoare de KO se penalizeaza prin depunctarea cu 2 puncte si descalificarea din meciul respectiv a celui ce l-a provocat). Intalnirea dintre cei 4 sportivi Dao Botosani a fost una si de orgolii, intrucat, dintre cei 4, numai 3 vor evolua in actiunile imediat urmatoare.

"Deplasarea la Suceava a fost una benefica, am vazut ca la partea tehnica avem multe de corectat si imbunatatit, iar la lupta rezultatele vin, dar au o anumita inconstanta, care evident este in directa corelare si cu varstele practicantilor. Unii reusesc mai bine sa se motiveze, sa se concentreze, altii in schimb, in stresul competitional, cedeaza si au evolutii modeste", a mentionat Eugen Turcanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
48

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
218

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
2282

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...