Revolutia florilor la Chisinau! Vineri, ora 10.00

Revolutia florilor la Chisinau! Vineri, ora 10.00
Moldovenii sunt asteptati vineri, incepand cu ora 10:00, in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, intr-un amplu miting impotriva sistemului comunist.

Tinerii sunt invitati la un protest non-violent - REVOLUTIA FLORILOR, potrivit mesajelor care circula pe bloguri, twitter, facebook si alte siteuri de socializare.

"Vineri 10 aprilie 2009 ora 10:00 REVOLUTIE FRATILOR !!! O noua data in istoria noastra! Toata Republica la Chisinau in Piata Marii Adunari Nationale cu flori in maini!!!! Jos comunistii pentru un viitor mai bun! Fara Violenta! Transmite mesajul mai departe! Anunta prietenii, parintii si pe toti care ii cunosti!!! HAI FRATILOR! A SOSIT CEASUL!", scrie pe pmfu.blogspot.com.

Toate mesajele insista asupra evitarii oricaror forme de violenta, pentru a nu oferi politiei justificarea unei interventii in forta.

"VENITI CU FLORI IN MAINI!!!!!!!!! Noi NU suntem huligani! Noi NU suntem vandali!!! Protestam cu flori in maini! Degeaba infiltrati agitatori! Degeaba incercati sa ne manipulati! Florile sunt armele noastre! REVOLUTIA FLORILOR!".

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a cerut joi politiei municipale sa asigure ordinea publica la actiunea de protest de vineri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
20

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
140

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
95

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...