Revelion 2016, la Botoşani: Mii de oameni în stradă, show incendiar şi foc de artificii impresionant! FOTO, VIDEO

Revelion 2016, la Botoşani: Mii de oameni în stradă, show incendiar şi foc de artificii impresionant! FOTO, VIDEO
Distracţie maximă în Piaţa Revoluţiei, din municipiul Botoşani, în noaptea de Revelion! Chiar dacă mercurul din termometre a coborât mult sub zero grade, peste 3.000 de botoşăneni au ieşit din case şi au sărbătorit trecerea în anul 2016 la spectacolul organizat de Primăria Botoşani.

Lumea a început să se adune pe strada Cuza Vodă şi pe Pietonalul Unirii începând cu ora 20.30, startul petrecerii în stradă fiind dat de  interpreţii de muzică populară Alin Gaidur, Anda Scutelnicu şi Brânduşa Covalciuc Ciobanu. Cântecele de suflet şi de voie bună i-au ţinut în priză pe petrecăreţii care au început să danseze şi să se prindă în hore pentru a mai uita de frigul de afară.

Atmosfera s-a încins şi mai tare când pe scenă au urcat moldovenii de la Catharsis, urmaţi de Gelu Graur Band, fostul concurent de la Vocea României şi colegii săi făcând o impresie bună în faţa publicului botoşănean.
Distracţia din noaptea de Revelion a atins cote maxime la show-urile susţine de Alex Velea şi Andreea Bănică. Piese precum “Când soarele răsare", "Minim doi", "Samba", "Brasil" sau "Hora din Moldova" au electrizat publicul. În timp ce unii au dansat, alţii au înregistrat pe telefoanele mobile prestaţia celor doi artişti naţional.

Atracţia serii a reprezentat-o însă focul de artificii de la miezul nopţii. Mulţi botoşăneni au ieşit din case cu puţin înainte de ora 00.00 pentru a asista la spectacolul pirotehnic care a durat aproximativ 10 minute.

Alături de botoşăneni au fost în Piaţa Revoluţiei şi primarul Ovidiu Portariuc, alături de viceprimarul Cosmin Andrei. Celor doi li s-a alăturat la miezul nopţii şi prefectul Costică Macaleţi, care a vrut să vadă focul de artificii ce a fost lansat de pe Palatul Administrativ.

“Mă bucur că botoşănenii au fost într-un număr atât de mare alături de noi, deşi temperaturile sunt cu mult sub zero grade. Avem mii de oameni în stradă, e o emoţie pozitivă, o trăire frumoasă a comunităţii, un spectacol bine realizat, şi sper ca anul 2016 să fie din toate punctele de vedere mai bun ca anul 2015 şi le doresc tuturor botoşănenilor un an cu realizări, bucurii, mai multă linişte şi pace pentru că de asta avem nevoie ca să putem construi, să ne putem dezvolta", a transmis primarul Ovidiu Portariuc.

Revelionul în stradă de la Botoşani a fost încheiat de recitalul Francescăi.

Pe toată durata spectacolului din Piaţa Revoluţiei în zonă au fost şi impresionante forţe de ordine. Mai mulţi botoşăneni care au aprins petarde în mulţime au fost îndepărtaţi de jandarmi.






























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
37

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
304

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
333

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...