Retinut pentru 24 de ore la doar 3 zile dupa ce fusese condamnat la inchisoare pentru comiterea a 13 infractiuni!

Retinut pentru 24 de ore la doar 3 zile dupa ce fusese condamnat la inchisoare pentru comiterea a 13 infractiuni!
Nu are leac! Un baiat de 17 ani a fost retinut dupa ce, aseara, a furat o masina pentru a se plimba. In urma cu 3 zile, tanarul fusese condamnat la un an si 8 luni inchisoare cu suspendare pentru comiterea a 13 infractiuni, printre care furt calificat, conducere fara permis, producerea unui accident rutier si fuga de la locul accidentului.

Un baiat de 17 ani, din Cristesti, a furat joi seara, in jurul orei 22.30, un autoturism Dacia 1310 de pe strada Nicolae Iorga din municipiul Botosani. Masina era parcata in fata blocului in care locuieste proprietarul acesteia. Baiatul a fost prins ulterior de catre politisti si retinut pentru 24 de ore.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani au formulat propunere de arestare preventiva. In urma cu numai 3 zile, tanarul fusese condamnat de catre Judecatoria Botosani la un an si 8 luni inchisoare cu suspendare, pentru comiterea a 13 infractiuni: 8 infractiuni de furt calificat, conducere fara permis, producerea unui accident rutier si fuga de la locul accidentului.

Proaspata isprava i-a adus tanarului un nou dosar penal pentru furt si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere.

"Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore si a fost formulata deja propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile", a declarat procuror Dragos Bujoreanu, purtator de cuvant in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani.    

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
117

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
24

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
526

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...