Reglare de conturi cu împușcături, la Hudum!

Reglare de conturi cu împușcături, la Hudum!
Un bărbat din satul Hudum, comuna Curtești, a fost împușcat, sâmbătă seară, de un bărbat cu care s-a certat, victima fiind transportată la spital.

Ștefan G., în vârstă de 48 de ani, are un conflict mai vechi cu un bărbat din municipiul Botoșani, din câte se pare legat de o tranzacție cu lemne.

Sâmbătă seara, din cele povestite de victimă, bărbatul cu care se află în conflict a venit la el acasă, în Hudum. Cei doi s-au luat la ceartă iar după un schimb de replici individul, aflat la poartă, a scos un pistol cu bile de cauciuc și a tras nimerindu-l în mână pe Ștefan G.

Bărbatul de 48 de ani a sunat la 112 și a cerut ajutor, la fața locului ajungând în scurt timp echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. După ce a primit primul ajutor, acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri.

Polițiștii au deschis și ei o anchetă. Oamenii legii vor să vadă dacă persoana care l-a împușcat pe Ștefan G. deține arma în mod mod legal, iar în funcție de concluziile medico-legale și de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima se va face și încadrarea juridică a faptei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razii ale poliţiştilor printre agenţii economici! Au fost aplicate amenzi de zeci de mii de lei

astăzi, 10:01
157

Zeci de poliţişti au efectuat, joi şi vineri, razii în întreg judeţul pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit şi impunerea normelor rutiere.Astfel, au fost legiti...

Un şofer ce transporta lemne fără acte a fugit când a fost tras pe dreapta de poliţişti!

astăzi, 09:43
329

Un tânăr ce transporta material lemnos fără documente a încercat să fugă de poliţişti, însă s-a ales cu o amendă uriaşă şi cu lemnul confiscat.S-a întâmpl...

Fost primar chemat în judecată de instituţia pe care a condus-o pentru o pagubă de zeci de mii de euro!

astăzi, 09:04
1029

Procesul a fost deschis de Primăria Truşeşti împotriva lui Mihai Puruhniuc, fostul şef al administraţiei publice locale, pentru recuperarea unei sume de 135.000 de lei.Suma a...