Reglare de conturi cu împușcături, la Hudum!

Reglare de conturi cu împușcături, la Hudum!
Un bărbat din satul Hudum, comuna Curtești, a fost împușcat, sâmbătă seară, de un bărbat cu care s-a certat, victima fiind transportată la spital.

Ștefan G., în vârstă de 48 de ani, are un conflict mai vechi cu un bărbat din municipiul Botoșani, din câte se pare legat de o tranzacție cu lemne.

Sâmbătă seara, din cele povestite de victimă, bărbatul cu care se află în conflict a venit la el acasă, în Hudum. Cei doi s-au luat la ceartă iar după un schimb de replici individul, aflat la poartă, a scos un pistol cu bile de cauciuc și a tras nimerindu-l în mână pe Ștefan G.

Bărbatul de 48 de ani a sunat la 112 și a cerut ajutor, la fața locului ajungând în scurt timp echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. După ce a primit primul ajutor, acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri.

Polițiștii au deschis și ei o anchetă. Oamenii legii vor să vadă dacă persoana care l-a împușcat pe Ștefan G. deține arma în mod mod legal, iar în funcție de concluziile medico-legale și de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima se va face și încadrarea juridică a faptei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident rutier în fața Spitalului de Pediatrie Botoșani, chiar pe marcajul pietonal!

astăzi, 08:59
6

Accident rutier, la primele ore ale dimineții, chiar în fața unei unități medicale! Femeia traversa pe marcajul pietonal, luni dimineață, în fața Spitalului de P...

Avertismentul drumarilor pentru șoferi: NU plecați la drum fără să vă informați cu privire la starea carosabilului!

astăzi, 08:42
66

Drumarii le recomandă participanților la trafic să circule cu prudență, cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor și informarea prealabilă cu privire la starea carosabilului din zonele tr...

Rezultatele finale la etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice, la Botoșani!

astăzi, 08:01
139

Județul Botoșani va avea reprezentanți la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice, care se va desfășura în perioada 31 martie-6 aprilie 2018, în Dâmbovița - pentru lim...