Reglare de conturi cu împușcături, la Hudum!

Reglare de conturi cu împușcături, la Hudum!
Un bărbat din satul Hudum, comuna Curtești, a fost împușcat, sâmbătă seară, de un bărbat cu care s-a certat, victima fiind transportată la spital.

Ștefan G., în vârstă de 48 de ani, are un conflict mai vechi cu un bărbat din municipiul Botoșani, din câte se pare legat de o tranzacție cu lemne.

Sâmbătă seara, din cele povestite de victimă, bărbatul cu care se află în conflict a venit la el acasă, în Hudum. Cei doi s-au luat la ceartă iar după un schimb de replici individul, aflat la poartă, a scos un pistol cu bile de cauciuc și a tras nimerindu-l în mână pe Ștefan G.

Bărbatul de 48 de ani a sunat la 112 și a cerut ajutor, la fața locului ajungând în scurt timp echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. După ce a primit primul ajutor, acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri.

Polițiștii au deschis și ei o anchetă. Oamenii legii vor să vadă dacă persoana care l-a împușcat pe Ștefan G. deține arma în mod mod legal, iar în funcție de concluziile medico-legale și de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima se va face și încadrarea juridică a faptei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
750

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

Duminică, 15 Iulie 2018
1171

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
249

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...