Reglare de conturi cu împușcături, la Hudum!

Reglare de conturi cu împușcături, la Hudum!
Un bărbat din satul Hudum, comuna Curtești, a fost împușcat, sâmbătă seară, de un bărbat cu care s-a certat, victima fiind transportată la spital.

Ștefan G., în vârstă de 48 de ani, are un conflict mai vechi cu un bărbat din municipiul Botoșani, din câte se pare legat de o tranzacție cu lemne.

Sâmbătă seara, din cele povestite de victimă, bărbatul cu care se află în conflict a venit la el acasă, în Hudum. Cei doi s-au luat la ceartă iar după un schimb de replici individul, aflat la poartă, a scos un pistol cu bile de cauciuc și a tras nimerindu-l în mână pe Ștefan G.

Bărbatul de 48 de ani a sunat la 112 și a cerut ajutor, la fața locului ajungând în scurt timp echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. După ce a primit primul ajutor, acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri.

Polițiștii au deschis și ei o anchetă. Oamenii legii vor să vadă dacă persoana care l-a împușcat pe Ștefan G. deține arma în mod mod legal, iar în funcție de concluziile medico-legale și de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima se va face și încadrarea juridică a faptei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ei sunt cei mai buni șahiști din județul Botoșani! FOTO

Duminică, 21 Ianuarie 2018
1229

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Academia Olimpică Română, Filiala Botoşani, au organizat la sfâr...

Sfârşit cumplit! Tânăr mort după ce hainele i-au luat foc!

Duminică, 21 Ianuarie 2018
1653

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din localitatea Teioasa, orașul Darabani, şi-.a pierdut viaţa, duminică dimineaţa, după ce a suferit arsuri grave pe tot corpul.&nb...

Tânără din Botoşani, rănită într-un accident rutier!

Duminică, 21 Ianuarie 2018
526

Sâmbătă, la ora 12.23, în timp ce conducea autoturismul  într-o curbă pe DJ 178, din comuna suceveană Arbore, un bărbat  de 41 de ani, din orașul Cajvana,  ...