Recviem pentru ingeri la Opera din Brasov, in memoria lui Marius si a Carolinei Caia

Recviem pentru ingeri la Opera din Brasov, in memoria lui Marius si a Carolinei Caia

 Marius si Carolina Caia  

Opera Brasov a dedicat, simbata, memoriei tinerilor muzicieni Marius si Carolina Caia, cei doi soti care au sfirsit dupa ce s-au prabusit de la etajul VI, spectacolul "Lucia di Lammermoor".

Directorul Operei, Cristian Mihailescu, l-a numit "Recviem pentru ingeri".

 Spectacolul Lucia di Lammermoor este povestea tragica a Luciei care innebuneste si moare pentru dragostea ei, iar iubitul o urmeaza in lumea de dincolo. Asta a fost si povestea si sfirsitul sotilor Caia.

In seara aceasta nu va oferim un spectacol, ci un recviem, un recviem pentru ingeri. Nu va cinta doar instrumentul ori vocea, ci si o lacrima", a spus Cristian Mihailescu, in fata cortinei, inainte de gongul de inceput al spectacolului.

Din pacate, la Botosani, viata fara Marius Caia, inmormantat sambata, in Cimitirul Pacea, este foarte grea pentru cei ramasi in urma.

Astazi dimineata, Traian Caia, tatal lui Marius, a fost transportat cu ambulanta la spital, dupa ce familia barbatului a solicitat ajutorul, intrucat starea acestuia era ingrijoratoare.

Carolina Caia a fost inmormantata in Republica Moldova, la cererea parintilor ei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
7

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
31

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
80

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...