Reclamaţii pe bandă rulantă la o unitate sanitară din subordinea Consiliului Judeţean!

Reclamaţii pe bandă rulantă la o unitate sanitară din subordinea Consiliului Judeţean!
O unitate sanitară din subordinea Consiliului Judeţean este campioană la reclamaţii, aproape săptămânal ajungând pe masa şefilor instituţiei sesizări. Şi nu sunt depuse de pacienţi sau de aparţinătorii acestora şi chiar de angajaţii care se reclamă între ei.

O ultimă reclamaţie de acest gen, privind activitatea de la Sanatoriul de Neuropsihiatrie de la Podriga, a ajuns pe masa preşedintelui Consiliului Judeţean chiar la începutul acestei săptămâni şi a fost dată în lucru, urmând să se ia şi măsuri de sancţionare dacă se dovedeşte că respectiva reclamaţie este întemeiată. 

“Am dat în lucru la secretarul judeţului.Se reclamă între ei angajaţii, este o iubire imposibilă acolo, la Podriga. Reclamă ba că unii nu vin la servicu, ba că dorm sau beau. Am dat să o analizeze în maximă urgenţă. Ceva nu este în regulă acolo. Este o unitate aflată în subordinea Consiliului Judeţean, este la o anumită distanţă şi nu putem fi prezenţi în permanenţă acolo.  De regulă cei din rândul personalului se reclamă între ei", a precizat Gheorghe Sorescu, preşedintele Consiliului Judeţean.

La Podriga urmează a fi scos la concurs şi postul de director, acesta fiind ocupat în prezent cu delegaţie. 

 

Spune-ne opinia ta