Reclamații la adresa angajaților unei instituții din Botoșani

Reclamații la adresa angajaților unei instituții din Botoșani
Mai mulți cetățeni din județul Botoșani s-au arătat nemulțumiți de modul în care sunt tratați și li se oferă informații de către angajații unei instituții publice.

Este vorba de funcționarii de la Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA), sesizările ajungând și la urechile prefectului Dan Nechifor.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu i-a chemat la discuții pe reprezentanții APIA și le-a cerut transparență în relația cu cetățenii, dar și un comportament și un limbaj adecvat.

"Am avut o discuție cu directorul adjunct și cu un șef serviciu și am insistat asupra relației corecte pe care ar trebui să o aibă funcționarii publici cu beneficiarii serviciilor prestate de cei de la APIA. Am primit foarte multe sesizări și chiar am avut zile în care am avut cel puțin o persoană la mine la ușă nemulțumită de modul în care i se soluționează cererile, de modul în care vorbesc funcționarii și li se explică ce documente trebuie aduse sau ce documente nu trebuie aduse", a precizat prefectul Dan Nechifor.

APIA Botoșani a fost implicată de-a lungul timpului în mai multe scandaluri, inclusiv conflicte între angajați.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

astăzi, 21:24
144

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

astăzi, 18:57
686

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

astăzi, 18:44
210

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...