Razie cu mascații în mai multe localități din județul Botoșani!

Razie cu mascații în mai multe localități din județul Botoșani!
Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Hlipiceni, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale, au organizat, vineri, dar și noaptea de sâmbătă spre duminică, în mai multe localităţi de pe raza de competenţă,  acţiuni pe linia combaterii faptelor antisociale şi creşterii gradului de siguranţă publică. 

Activităţile s-au desfăşurat în anumite intervale orare, la data de 05.08.2016 (orele 16.00 – 22.00) pe raza comunelor Suliţa, Lunca, Todireni, Albeşti, Răuseni, Călăraşi și respectiv în noaptea de 06/07.08.2016 ( orele 23.00 – 04.00) pe raza comunelor Suliţa, Todireni şi Hlipiceni. 

Poliţiştii au vizat îndeosebi prevenirea şi combaterea  faptelor cu violență generate de consumul de alcool, impunerea normelor rutiere și combaterea comerțului ilicite cu produse accizabile.

Poliţiştii au legitimat peste 120 de persoane şi au controlat în trafic 67 de vehicule. 40 de persoane au fost atenţionate cu privire la comportamentul adoptat în locuri publice.

Au fost de asemenea verificaţi 10 agenţi economici, între care societăţi comerciale deţinătoare de localuri cu activităţi tip discotecă.

Cu prilejul acţiunii au fost dispuse 30 de sancţiuni contravenţionale cu amenzi  însumând 11.825 de lei. Cele mai multe abateri constatate au vizat încălcarea i a regulilor privind circulaţia pe drumurile publice şi a normelor privind ordinea şi liniştea publică.

Acţiunile poliţiştilor s-au desfăşurat suplimentar faţă de activităţile şi dispozitivele curente. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
83

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
53

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
202

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...