Răzbunare puerilă: reclami un viol şi te alegi cu amendă!

Răzbunare puerilă: reclami un viol şi te alegi cu amendă!

 arhiva  

Turnură neaşteptată în cazul plângerii depuse de o tânără botoşăneancă, ce îşi acuza iubitul de viol. În timpul cercetărilor derulate de poliţişti, fata de 18 ani şi-a schimbat declaraţiile, astfel că s-a ales şi cu o amendă

Duminică dimineaţă, poliţiştii au fost alertaţi de rudele tinerei cum că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, F.A. ar fi fost agresată sexual ore în şir de către un tânăr de aceeaşi vârstă, în timp ce se găseau într-un apartament din Parcul Tineretului, acolo unde participaseră la o petrecere.

Când a ajuns dimineaţa acasă, fata i-a povestit mătuşii ce calvar trăise, iar femeia a sunat la 112. Tânăra a fost transportată la spital unde a fost supusă unui control medico- legal, care urma să ateste agresiunea sexuală. Medicii au constatat că fata avusese raport sexual şi identificaseră uşoare zgârieturi în zona genitală.

Când poliţiştii au insistat cu întrebările, fata şi-a schimbat povestea. Astfel, ea le-a spus poliţiştilor că raporturile sexuale avuseseră loc cu consimţământul ei, tânărul fiind de altfel prietenul ei. Numai că a decis să se răzbune pe acesta pe motiv că ar avea o relaţie cu o altă tânără, ca atare a reclamat violul. Pentru alarmarea nejustificată a organelor de cercetare, tânăra a fost amendată cu 200 de lei.

 

Spune-ne opinia ta