Raniti pe drumurile din judet, in Sambata Mare!

Raniti pe drumurile din judet, in Sambata Mare!
Sambata plina de accidente, soldate cu victime si importante pagube materiale! O fetita de 5 ani, lasata nesupravegheata de parinti, isi petrece Pastele in spital, iar parintii au trecut printr-o sperietura grozava, dupa de micuta a fost lovita din plin de un autoturism care circula cu viteza pe strada Imparat Traian, din municipiul Botosani.

Fetita era in dreptul blocului in care locuieste si a incercat sa traverseze strada in fuga, insa a fost lovita de un autoturism Dacia. Medicii de la Ambulanta au transportat pacienta la spital.

"A suferit un traumatism puternic la nivelul gambei stangi cu o posibila fractura. Urmeaza sa fie investigata si posibil va ramane in spital pentru supraveghere", a precizat un asistent din cadrul Spitalului de Pediatrie Botosani.

Tot sambata, o femeie in varsta de 53 de ani s-a izbit intr-un copac, dupa ce nu a mai reusit sa controleze volanul. Evenimentul rutier s-a petrecut in zona localitatii Talpa, din judetul Botosani. Silvia B. intentiona sa ajunga la mama sa, in localitatea Gura Humorului, la volanul unui autoturism Dacia Logan.

Femeia a pierdut insa controlul volanului intr-o curba, dupa care s-a izbit violent intr-un mal de pamant, masina proptindu-se apoi intr-un copac. Victima, care a reusit sa iasa cu greu dintre fiarele contorsionate, ajutata de cativa martori, a fost transportata la spital cu leziuni serioase.

"Pacienta a suferit un traumatism toraco-abdominal in urma impactului cu volanul, un traumatism cranio-facial acut cu fractura de piramida nazala si era in stare de soc", a precizat un asistent din cadrul UPU.

Un accident fara victime, dar cu pagube materiale, a avut loc sambata si la Catamarasti Deal. Un angajat MAI se indrepta spre Dorohoi impreuna cu un alt coleg, cei doi politisti fiind in timpul serviciului.

Masina circula cu viteza si, la un moment dat, un autoturism din fata, marca Dacia Logan, a franat si a semnalizat stanga pentru a iesi de pe drumul principal. Autoturismul Volkswagen Vento, condus de politist, nu a mai putut fi oprit la timp.

Soferul a tras dreapta de volan pentru a evita impactul, masina a derapat si a lovit cu partea laterala un copac de pe marginea drumului. Din fericire, niciunul dintre cei doi politisti nu a fost ranit.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
117

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...

ISU Botoșani își mărește echipa: Patru posturi scoase la concurs din sursă externă!

astăzi, 16:00
105

Începând de astăzi, s-a dat startul înscrierilor la concursurile organizate pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unor posturi vacante în cadrul Inspectoratului pe...

Sportivii de la LPS Botoșani, campioni naționali (și) la semimaraton U20! (foto)

astăzi, 15:40
41

În perioada 20 – 21 aprilie 2024 sportivii din cadrul secției de atletism a Liceului cu Program Sportiv din Botoșani au participat la Finala Campionatului Național de Semimaraton pentru...