Rănită grav, într-un accident rutier! Şoferul a părăsit locul faptei

Rănită grav, într-un accident rutier! Şoferul a părăsit locul faptei
O fată de 16 ani a fost rănită grav după ce maşina în care se afla s-a izbit într-un cap de pod. Şoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor.

Duminică, în jurul orei 03.00, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia, pe DJ 282, în afara localităţii Vlăsineşti, Vlad Ş., de 28 ani, din oraşul Săveni, ajungând pe un sector de drum ce urma o curbă deosebit de periculoasă, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum (carosabil acoperit cu zăpadă), a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei D. M., de 16 ani, din satul Bozieni, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, care a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Botoşani, conducătorul auto părăsind locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Acesta a fost depistat la scurt timp şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea integrităţii corporale a unei persoane, fără încuviinţarea poliţiei.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
14

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
60

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
20

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...