Ranit in timpul unei sedinte de hipnoza

Ranit in timpul unei sedinte de hipnoza
Medicii Spitalului Judetean Botosani s-au confruntat marti la amiaza cu un caz mai putin obisnuit. Protagonistul acestuia, A.E. de 15 ani, elev in clasa a X-a la Grupul Scolar Agricol Petru Rares, le-a declarat cadrelor medicale ca, dupa ce a raspuns invitatiei unui coleg de clasa de a simula o sedinta de hipnoza, s-a trezit pe patul de spital cu mai multe leziuni la cap si fata.

Afirmatiile lui A.E. au fost confirmate si de colegii sai, care au si chemat ambulanta, dupa ce baiatul si-a pierdut cunostinta si a cazut cu capul de ciment.

In urma apelului la liceu a ajuns un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta, care l-a preluat pe baiatul ranit si l-a transportat de urgenta la Spitalul de Copii.

"Este vorba de un traumatism occipital. Baiatul a fost diagnosticat cu hematom epicranian si este internat la Sectia de chirurgie pentru investigatii medicale suplimentare. Exista insa o confuzie in declaratiile sale, in privinta istoricului cazaturii, pentru ca a spus ca a fost hipnotizat. Va fi investigat si oftalmologic, dar se va vedea si care a fost motivul cazaturii", a precizat Iuliana Kadar, purtator de cuvant al Spitalului de Pediatrie.

Conducerea unitatii de invatamant urmeaza sa discute acest caz, insa dupa externarea elevului.

"A fost un joc nevinovat intre ei despre inspiratie, expiratie si alte chestii. Probabil, acesta s-a dezechilibrat, celalalt nu l-a mai putut tine si a cazut lovindu-se la cap", a precizat ieri Catalina Hostiuc, director adjunct in cadrul Grupului Scolar Agricol.

Totusi reprezentantii unitatii de invatamant spun ca nu-l pot sanctiona in niciun fel pe elevul care si-a hipnotizat colegul, pentru ca victima a practicat acel joc de bunavoie.

Sursa: Monitorul de Botosani

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
16

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
27

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
122

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...