Ranit din cauza imprudentei unei soferite!

Ranit din cauza imprudentei unei soferite!
Accidentul produs aseara, in Zona Industriala a municipiului, a fost provocat de neatentia unei soferite care s-a inscris in depasirea tramvaiului oprit in statie.

Joi seara, in jurul orei 22.05, in timp ce T. Andreea, de 32 de ani, din municipiul Botosani, conducea un autoturism pe Calea Nationala din municipiul Botosani, in Zona Industriala, s-a angajat neregulamentar in depasirea unui tramvai oprit in statia fara refugiu, semnalizata cu indicator rutier, imprejurare in care a surprins si accidentat usor pe numitul G. Ion, din municipiul Botosani, care cobora regulamentar din tramvai. In urma accidentului, victima a suferit leziuni usoare, fiind transportata la Spitalul Judetean Botosani pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

Cu ocazia testarii conducatoarei auto cu aparatul etilotest, s-a stabilit ca in momentul producerii accidentului nu se afla sub influenta alcoolului.

Din primele cercetari efectuate a rezultat ca accidentul s-a produs din culpa exclusiva a conducatoarei auto, care nu a respectat regulile privind depasirea.

Fata de aceasta se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, cauza urmand a fi solutionata procedural in functie de pozitia procesuala a victimei si de numarul de zile de ingrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor ce i-au fost produse.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...

ISU Botoșani își mărește echipa: Patru posturi scoase la concurs din sursă externă!

astăzi, 16:00
50

Începând de astăzi, s-a dat startul înscrierilor la concursurile organizate pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unor posturi vacante în cadrul Inspectoratului pe...

Sportivii de la LPS Botoșani, campioni naționali (și) la semimaraton U20! (foto)

astăzi, 15:40
23

În perioada 20 – 21 aprilie 2024 sportivii din cadrul secției de atletism a Liceului cu Program Sportiv din Botoșani au participat la Finala Campionatului Național de Semimaraton pentru...