"Rocadă" de funcții la conducerea centrală a APIA. Cine este noul director general!

"Rocadă" de funcții la conducerea centrală a APIA. Cine este noul director general!

 Adrian Pintea si Nicolae Horumba  agrointel.ro

Schimbare importantă la conducerea Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), instituția care gestionează și plătește subvențiile fermierilor! Doi directori generali de la șefia centrală a agenției de plăți au făcut "rocadă" de funcții, astfel că directorul general, Nicolae Horumbă, a revenit pe poziția de director general adjunct al instituției, iar Adrian Pintea, director general adjunct a preluat funcția de director general. 

APIA Central a comunicat, printr-un e-mail transmis tuturor funcționarilor din țară, decizia privind căreia Adrian Pintea este noul director general al instituției. Nicolae Horumbă a revenit pe poziția de director general adjunct, după ce o perioadă a condus APIA în urma demisiei din iulie a lui Florin Faur, director venit de la APIA Timiș, care și-a înaintat demisia "din motive personale".

Contactat telefonic de reporterii Agrointeligența – www.agrointel.ro, Adrian Pintea a confirmat preluarea funcției de director general, precizând că momentan nu poate da detalii întrucât se află în mijlocul unei ședințe. "Da, așa este! Vă mulțumesc pentru înțelegere", a confirmat schimbarea noul șef al APIA, scuzându-se că nu poate deocamdată să acorde mai multe informații.

De altfel, noua formulă de conducere a APIA Central a fost publicată deja și pe site-ul instituției.

Adrian Pintea a fost până în luna iulie director executiv al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Vâlcea,  până când a fost numit director general-adjunct în structura Centrală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
113

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
680

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
229

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...