"La MAGIE înainte": Cumperi un produs, dăruieşti o şansă în plus pentru recuperarea unui copil cu autism!

"La MAGIE înainte": Cumperi un produs, dăruieşti o şansă în plus pentru recuperarea unui copil cu autism!
Sâmbătă, 10 septembrie 2016, începând cu ora 10.00, se anunţă o zi specială pentru Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism din Judeţul Botoşani!

"La MAGIE înainte" reprezintă o zi de sărbătoare, o sărbătoare a prieteniei, a bunăvoinţei şi a puterii de a dărui. Ziua va debuta cu o călătorie pe meleagurile asociaţiei. "Şi cum e zi de sărbătoare... sărbătoare să fie! Nu ne dezicem de la obiceiuri şi v-am pregătit exponate care mai de care mai frumoase", spun reprezentanţii APCA.

Prietenia pe care organizatorii şi invitaţii acestei zile doresc să o arate asociaţiei va fi cu atât mai puternică, cu cât fondurile strânse din vânzarea exponatelor îi vor ajuta pe copii să continue intervenţia terapeutică. 

Evenimentul este organizat la sediul Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism, strada Ion Pillat nr- 28, Botoşani (în incinta Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Dizabilităţi "Sf. Spiridon").

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
42

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
152

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
112

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...