"Ingrijorarea" bunicii a scos la iveala un accident rutier produs in stare de ebrietate!

"Ingrijorarea" bunicii a scos la iveala un accident rutier produs in stare de ebrietate!
Tradat de "bunavointa" bunicii! Un tanar de 22 de ani din Darabani, care s-a rasturnat cu mopedul, dar a ascuns fapta, a fost descoperit de politisti doar dupa ce bunica acestuia, ingrijorata de ranile tanarului, a anuntat salvarea, crezand ca nepotul sau a fost batut.

Incidentul s-a petrecut in noaptea de joi spre vineri.

A. Ionel-Viorel, de 22 de ani, din satul Lismanita, orasul Darabani, a condus mopedul apartinand lui P. Nicu, transportandu-l si pe P. Danut, de 25 de ani, din aceeasi localitate, pe D.J. 298 A. Intre localitatile Darabani si Lismanita, intr-o succesiune de curbe, a pierdut controlul mopedului, a parasit partea carosabila si a intrat intr-un mal de pamant, rasturnandu-se.

Dupa accident, A. Ionel-Viorel si P. Danut au luat mopedul de la fata locului, deplasandu-se spre satul Lismanita.

Pe traseu, A. Ionel-Viorel a fost luat si transportat la locuinta, cu masina, de catre o cunostinta din satul Lismanita, iar P. Danut a dus mopedul la locuinta proprietarului, unde l-a lasat fara stirea acestuia.

Bunica lui A. Ionel-Viorel, sesizand ca acesta prezinta leziuni in zona capului si crezand ca a fost agresat, a rugat o vecina sa solicite interventia institutiilor abilitate.

A. Ionel-Viorel a fost preluat de Serviciul de Ambulanta Darabani si transportat pentru acordarea de ingrijiri la Spitalul Judetean Botosani unde i s-a stabilit diagnosticul politraumatism cranio-cerebral prin cadere, politraumatism membre superioare si inferioare.

Verificarile ulterioare au relevat faptul ca, in momentul producerii accidentului, acesta nu purta casca de protectie si se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

I-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
62

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
221

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
125

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...