"Fiii ratacitori" din PD-L se pot intoarce in PNL, dar numai in anumite conditii!

"Fiii ratacitori" din PD-L se pot intoarce in PNL, dar numai in anumite conditii!

CRIN ANTONESCU

Usa PNL este deschisa pentru "fiii ratacitori" din PD-L care doresc sa se reintoarca acasa, dar numai in anumite conditii, a anuntat Crin Antonescu astazi, la Suceava.

Cei care au parasit PNL pentru a forma PLD si apoi PD-L prin fuziunea cu PD pot sa revina la baza, insa nu oricum si nici oricand.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca fostii liberali se pot reintoarce in partid acum, cat Traian Basescu mai este inca presedintele tarii si numai dupa ce isi vor face "mea culpa".

"Daca cei care au plecat realizeaza acum cand au venit la guvernare cat de mincinoase au fost promisiunile lui Traian Basescu si cele ale PD, realizeaza in ce eroare si in ce fundatura au intrat prin alianta care le-a fost impusa de catre Traian Basescu cu PSD si realizeaza situatia absolut jenanta in care se afla, adica realizeaza, cu alte cuvinte, ca aceasta cale pe care au pornit, sa zicem, din convingere e gresita, pot acum sa reactioneze in consecinta pentru ca daca aceste idei le vor veni dupa caderea lui Traian Basescu, deci dupa ce Traian Basescu nu va mai fi presedinte, nimeni din PNL nu-i va crede si odata si-odata trebuie pus capat acestui navetism oportunist", a declarat Antonescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
16

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
348

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
133

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...