"Dragoste cu năbădăi", sancționată de jandarmii botoşăneni!

"Dragoste cu năbădăi", sancționată de jandarmii botoşăneni!
Nerespectarea ordinului de protecție emis de Judecătoria Botoșani, prin care i se interzicea unui bărbat în vârstă de 36 de ani să se apropie de fosta soție și de locuința acesteia la mai puțin de 250 de metri, i-a adus acestuia, în două rânduri, necazuri cu legea.

Prima solicitare telefonică a fost făcută sâmbătă, 13 august, la ora 15.50, iar echipajul de jandarmi care s-a deplasat pe strada Săvenilor din municipiul Botoșani l-a condus pe scandalagiu la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, unde i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "nerespectare a hotărârii judecătorești", faptă prevăzută de legea pentru prevenirea și combaterea violenței în familie și pedepsită cu închisoare de la o lună la un an.

O zi mai târziu, numai bine ce trecuse amiaza, că fostul partener de viață i-a mai făcut o vizită fostei soții, intrând iar în locuință și adresându-i din nou acesteia injurii și amenințări cu acte de violență, probabil la gândul că "ochii care nu se văd, se uită".
    
Bineînțeles că fosta soție a reclamat din nou scandalul și a cerut intervenția jandarmilor, care s-a finalizat și de această dată cu întocmirea actelor de sesizare, pentru săvârșirea aceleiași fapte ca și în ziua precedentă.

"Cum se întâmplă de obicei, consumul de băuturi alcoolice a fost unul din factorii care au dus la producerea acestor evenimente. În noaptea care a precedat cea de-a doua vizită a bărbatului, în jurul orei 02.00, jandarmii l-au sancționat cu amendă în valoare de 400 de lei pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice și tulburarea liniștii locuitorilor prin strigăte, în apropierea sălii de sport "Voința" de pe strada unde, de altfel, locuiește fosta soție", informează Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul IJJ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
223

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
182

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
109

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...