"Ce bine-mi pare că aţi luat ţeapă", sau cum au ajuns botoşănenii bătaia de joc a ieşenilor! - VIDEO

"Ce bine-mi pare că aţi luat ţeapă", sau cum au ajuns botoşănenii bătaia de joc a ieşenilor! - VIDEO
Sefii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi au promis autoritatilor judetene, in urma cu doua saptamani, ca zilele acestea vor incepe lucrarile la drumul de la Dealu Mare, care face legatura cu Vama Stanca-Costesti.

Numai ca termenul dat de cei de la Iasi a fost depasit si, din nou, se pare ca au fost doar vorbe. Si asta in ciuda faptului ca de la o zi la alta starea soselei de pe vechea varianta, pe care circula acum soferii, se degradeaza tot mai tare.

"Cam o data la doua saptamani, chiar si la o saptamana, atunci cand ploua, mergem si completam cu material pietros", declara in luna ianuarie Vasile Gherase, directorul Sectiei Drumuri Nationale Botosani.

Chiar si asa insa, este un calavar pentru cei care circula pe acest drum, mai ales pentru navetisti.



Lucrarile de reabilitare a soselei de la Dealu Mare, care s-a surpat, trebuiau demarate inca de la jumatate anului trecut, dar pana acum nu s-a miscat… nicio pietricica.

"Am mai facut o scrisoare la Regionala de la Iasi a Companiei de Drumuri Nationale si am cerut urgentarea rezolvarii acestei probleme, l-am si sunat la telefon pe domnul director de acolo si mi-a spus ca vor incepe in maxim doua saptamani, asta s-a intamplat acum doua saptamani, ar trebui sa fie utilajele acolo", a declarat presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac.

Acest drum a mai fost reparat o data in urma cu trei ani de zile, investitia ridicandu-se la acea vreme la zece milioane de lei. Solutia gasita atunci a fost insa una gresita, motiv pentru care la doar cateva luni de la incheierea lucrarilor, soferii s-au vazut nevoiti sa circule tot pe vechiul drum. Costurile cu reconstructia drumului depaseste acum sase milioane de lei, iar de lucrari se va ocupa aceeasi firma din Galati care a realizat si investitia anterioara. 
 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
48

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
28

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
153

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...