"Cânt şi joc pe plaiuri eminesciene"- spectacol folcloric găzduit de Codrii de Aramă

Centrul de Agrement din Agafton a găzduit luni un spectacol folcloric de excepţie, în care tinerii talentaţi şi-au demonstrat valoarea în păstrarea tradiţiilor româneşti.

Luni, 28 august, Centrul de Agrement "Codrii de Aramă" din Agafton a fost gazda tinerilor talentați care, sub coordonarea prof. Marcel Dupu, directorul Clubului Copiilor din Dorohoi, și a directorului Casei Sindicatelor, Valentin Rău, au oferit un spectacol folcloric de excepție în cadrul proiectului "Cânt si joc pe plaiuri eminesciene" derulat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani și finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Repertoriul bogat și divers, promovând folclorul tradițional din zona Moldovei și în special din județul Botoșani, frumusețea și autenticitatea costumelor populare, bucuria și nivelul de pregătire au impresionat audiența, care la finalul spectacolului s-a alăturat artiștilor, într-o mare și frumoasă horă.

Intensificarea activităților de promovare a tinerilor talentați și a valorilor folclorice autentice sunt modalități practice și eficiente de aducere a județului Botoșani în circuitul turistic cultural și de atragere a tinerilor către valorile tradiționale.








Comunicat Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019. ...

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety.   Sursa: News.ro Citeste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News. Pe aceeaşi plaj...