"Când o sa mă retrag din activitatea politică am să fiu un fermier fericit", spune Turcanu!

"Când o sa mă retrag din activitatea politică am să fiu un fermier fericit", spune Turcanu!

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani  

Referitor la topul latifundiarilor realizat marti de Realitatea TV, in care se arata faptul ca, desi nu detine suprafete mari de teren, Florin Turcanu a obtinut cele mai mari venituri din exploatarea terenurilor agricole, deputatul de Botosani spune ca a facut bani din vanzarea animalelor, o afacere care ii asigura veniturile de multa vreme. 

"Eu nu stiu nimic de niciun top, dar vreau sa va spun ca toate veniturile mele din 2010 sunt trecute si in declaratia de avere. Eu fac afaceri in domeniul zootehnic si voi face in continuare, si anul trecut din vanzarea animalelor am obtinut peste 500.000 de lei. Am vandut 1.420 de oi, 240 de capre, 120 de bovine si 18 suine. Eu sunt de atata timp in aceasta afacere, de mic ma ocup cu cresterea animalelor si nu voi renunta niciodata la afacerea din zootehnie pentru politica. Aceasta afacere imi ofera mie liniste sufleteasca si imi asigura veniturile. Când o sa mă retrag din activitatea politică am să fiu un fermier fericit", a declarat pentru Stiri Botosani deputatul Florin Turcanu.

Conform RTV, deputatul botosanean Florin Turcanu ar fi castigat in anul 2010 peste 700 de mii de lei, desi nu detine suprafete mari de terenuri.

După un clasament al suprafeţei deţinute, primul latifundiar al Parlamentului este pedelistul Dan Păsat. Acesta deţine în total nu mai puţin de 6,7 milioane de metri pătraţi, în mare parte teren agricol, urmat de Vasile Gliga de la PSD cu 4,3 milioane, si de Dan Radu Ruşanu, de la PNL, cu 2,7 milioane de metri pătraţi.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
85

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
93

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
28

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...