PSD nu a depus inca proiectul pentru schimbarea lui Cristian Achitei!

PSD nu a depus inca proiectul pentru schimbarea lui Cristian Achitei!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Pregatiti sa il schimbe pe Cristian Achitei, dar nu se grabesc sa depuna proiectul in acest sens! Social-democratii botosaneni au anuntat ca propunerea lor pentru scaunul de vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani este Mihai Arosoaie, insa pana acum nu a fost depus proiectul pentru ca acesta sa fie luat in discutie la sedinta de luna aceasta.

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, a declarat ca s-a obisnuit sa nu se mai bazeze pe aportul vicepresedintelui CJ, din cauza deselor schimbari care au avut loc in ultimii ani, precizand totdata ca si legislatia este deficitara, permitand astfel de miscari politice.

"Nu am nicio emotie din punctul acesta de vedere, deja m-am obisnuit cu gandul ca in acest mandat nu pot da beneficiez de aportul vicepresedintelui CJ. Eu unul nu am facut niciodata vreun demers pentru schimbarea unui vicepresedinte. Cred ca legislatia in aceasta materie este deficitara si trebuie neaparat modificata", a precizat Mihai Tabuleac.

Pentru a intra pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Judetean de la sfarsitul acestei luni, proiectul de hotarare trebuie depus cu 5 zile inainte. Actiunea social-democratilor de a-l schimba pe Cristian Achitei cu Mihai Arosoaie vine in urma protocolului semnat la nivel national, intre PSD si PNL.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
551

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
100

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...