PSD Botoșani a depus lista de candidați pentru parlamentare, cu modificări de ultim moment! FOTO

PSD Botoșani a depus lista de candidați pentru parlamentare, cu modificări de ultim moment! FOTO
PSD Botoșani a depus, miercuri, la Biroul Electoral Județean lista de candidați pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie. Opt social-democrați sunt pe lista pentru Camera Deputaților și cinci pentru Senat.

Chiar în ziua în care a fost depusă la BEJ, lista PSD a suferit unele modificări, după retragerea fostului primar al municipiului, Ovidiu Portariuc.

În locul acestuia pe poziția a șasea a urcat Cristina Anton, fiind adăugat pe liste pentru Camera Deputaților și numele lui Dan Deleanu, pe poziția a opta.

"Colegii mei vor realiza un scor foarte bun la nivelul județului. Ne propunem ca scor electoral un număr de doi senatori și patru deputați și cu siguranță va fi indeplinit pentru că PSD promovează și de această dată oameni tineri, valoroși, oameni competenți. Mai mult decât atât, această echipă de parlamentari va avea misiunea să susțină viitorul Guvern, Guvern PSD, un Guvern care de asemenea va avea misiunea să ridice clasa de mijloc. Eu cred că fiecare botoșănean trebuie să fie încrezător în județul său și cu toții trebuie să credem în România", a declarat Doina Federovici, președintele organizației județene a PSD Botoșani.

Candidații social-democrați de la Botoșani sunt:

Senat:
-Doina Federovici
-Lucian Trufin
-Albert Tănase
-Cătălin Olaru
-Cristian Nistor  

Camera Deputaţilor:
-Tamara Ciofu
-Mihaela Huncă
-Marius Budăi
-Răzvan Rotaru
-Costel Lupaşcu
-Cristina Anton
-Sorin Dănilă  
-Dan Deleanu 










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
85

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
60

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
193

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...