Protest pentru un drum din județul Botoșani! Zeci de mașini vor veni în fața Consiliului Județean!

Protest pentru un drum din județul Botoșani! Zeci de mașini vor veni în fața Consiliului Județean!
Starea proastă a unuia dintre drumurile județene de pe raza județului Botoșani îi scoate în stradă pe botoșănenii care sunt nevoiți să facă slalom printre gropi și să bage adânc mâna în buzunar pentru a-și repara autoturismele.

Este vorba de drumul județean Dorobanți-Nicșeni-Roma-Botoșani care a devenit un adevărat calvar pentru participanții la trafic.

Peste 100 de persoane vor participa, joi, la un protest, pe această cale dorind să își manifeste nemulțumirea față de condițiile în care sunt nevoiți să circule.

Oamenii vor mărșălui cu autoturismele pe acest tronson de drum județean după care vor veni în fața Consiliului Județean.

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, susține că acest drum județean este prins în lista de investiții pentru lucrări de întreținere în toamna acestui an.

"Le-am explicat, au mai fost la mine niște cetățeni din Dorobanți, că în această toamnă vom intra la plombat drumul. Roma-Nicșeni-Dorobanți-Podeni. În această toamnă, cu sau fără protestul domniilor, vom intra la plombări și tot ce înseamnă bani în rezervă sau pe care îi avem la Consiliul Județean îi dăm pentru a repara drumurile județene", a declarat Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
6

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1300

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
136

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...