Propuneri lansate de un consilier local privind sensurile giratorii și circulația pe un tronson de pe centura orașului

Propuneri lansate de un consilier local privind sensurile giratorii și circulația pe un tronson de pe centura orașului
Un consilier local a lansat joi, în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local, două propuneri a căror pune în aplicare tine de apanajul Comisiei de sistematizare a circulației în municipiul Botoșani.

Una dintre propunerile lansate de Eugen Țurcanu este aceea ca toate sensurile giratorii din oraș să fie semnalizate în același mod.

"Aș dori ca toate sensurile giratorii din municipiul Botoșani să fie marcate într-un mod unic. Avem peste zece sensuri giratorii, dar fiecare are marcaj diferit. Acestea au fost făcute cu fonduri diferite, de proiectanți diferiți, și fiecare a interpretat într-un alt mod Codul Rutier prin semnalistica specifică. Nu aduc niciun reproș nimănui, ci doar doresc să le uniformizăm să fie o semnalizare pentru toate la fel", a menționat Eugen Țurcanu.

Consilierul local a mai propus și restricționarea traficului greu pe un tronson din șoseaua de centură.
 
"Să restricționăm traficul greu pe tronsonul de la intrarea dinspre Iași, Bulevardul Mihai Eminescu-Petru Rareș-Maior Petru Ignat și merge mai departe spre M. Kogălniceanu, să permitem doar circulația mașinilor care au până în 7,5 tone. Traficul să fie dus spre Calea Națională, să coboare pe Petru Rareș-Tudor Valdimirescu-Împărat Traian și pe acest tronson de care v-am spus să fie doar trafic de 7,5 tone sau 7 tone maxim admis", a mai spus Țurcanu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
195

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
97

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
48

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...