Propunere din partea unui consilier local privind Centrul Vechi și P. Tineretului. Cine să înlocuiască polițiștii locali!

Propunere din partea unui consilier local privind Centrul Vechi și P. Tineretului. Cine să înlocuiască polițiștii locali!
Un consilier local a trimis o scrisoare către Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) prin care vine cu o propunere în ceea ce privește situația din Centrul Vechi și din Parcul Tineretului.

Gabriel Tănasă consideră că pentru restabilirea ordinii și siguranței publice în cele două zone din municipiu pentru o perioadă de timp cei care ar trebui să acționeze sunt jandarmii, și nu polițiștii locali.

"Vă rog să introduceți pe ordinea de zi a următoarei ședințe a ATOP problema referitoare la ordinea și siguranța publică în Centrul Vechi al orașului și Parcul Tineretului. În acest sens, solicit punctul de vedere al ATOP dacă și în care condiții este posibilă pregătirea unui "program pilot" în care pentru o perioada de 1-3 luni locul polițiștilor locali din cele două locații să fie luat de jandarmi, care să restabilească siguranța publică, urmând ca abia apoi să se revină la aceste patrule mixte de polițiști locali sprijiniți de jandarmi, care să vegheze la menținea ordinii instaurate", se arată în scrisoare transmisă ATOP de către consilierul local.

Gabriel Tănasă susține că nu așteaptă un răspuns în scris ci rezolvarea cât mai rapidă a problemelor din Centrul Vechi și Parcul Tineretului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
57

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
103

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...

Bărbat de 62 de ani din Dorohoi a produs un accident după ce s-a urcat băut la volan!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
135

În cursul zilei de marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi s-a produs un acc...