Program de 4 ore pe zi, până la recuperarea restanțelor, pentru rău-platnici, anunță Nova Apaserv!

Somații înainte de Paști și măsuri de restricționare a apei în perioada 11-15 aprilie, pentru scările de bloc unde se înregistrează datorii la Nova Apaserv.

Program de 4 ore pe zi, până la recuperarea restanțelor, pentru rău-platnici, anunță Nova Apaserv!
S.C Nova Apaserv S.A. anunță că, în perioada 2-6 aprilie 2018, se vor emite somații de plată pentru toate scările de bloc din municipiile Botoșani, Dorohoi și orașele Darabani, Săveni, Ștefănești.
 
În această acțiune vor fi incluse toate scările de bloc în care procentul unităților imobiliare din condominiu restante la plata serviciilor de apă și canalizare este mai mare de 65% din totalul acestora.

"În cazul nerecuperării debitelor se va trece la limitarea furnizării serviciilor în săptămâna 11-15 aprilie, cu program de 4 ore pe zi până la recuperarea integrală a restanțelor", transmit reprezentantii Nova Apaserv Botosani.
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
911

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
280

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
243

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...