Profesorul agresat, despre elevul sau: Are foarte multe absente si note mici la purtare!

Dumitru Pancu, in varsta de 46 de ani, profesor la Liceul Teoretic Mihai Ciuca din Saveni, le-a povestit politistilor cum a fost agresat de Adrian Corolea, elev in clasa a XII-a la unitatea scolara amintita, despre care marturiseste ca a fost intotdeauna un elev problema.

In prezent, profesorul agresat este internat la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati si a anuntat ca intentioneza sa depuna plangere impotriva elevului.

"S-a inchis cu mine in cabinet si a inceput sa ma loveasca cu pumnii si picioarele. M-a lovit pana a intrat un coleg de-al meu cu forta si a intrerupt totul. L-a bruscat si pe el, sa apuce sa iasa din cabinet, si a fugit. Nu am mai avut niciodata probleme cu el de acest fel. Oricum este un elev problema. Are foarte multe absente si note foarte mici la purtare", a povestit marcat profesorul.

Dascalul si-a pierdut pentru cateva momente cunostinta in urma loviturilor primite in zona capului, dupa care a fost transportat la spital.

Potrivit reprezentantilor ISJ, elevul risca acum sa nu mai poata sustine bacalaureatul, din cauza propunerii de exmatriculare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
39

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
153

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
16

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...