Profesor batut crunt de un elev, intr-un liceu din Saveni!

Ieri la amiaza, politistii din Saveni au fost sesizati de catre directorul unei institutii de invatamant din localitate despre faptul ca, intr-o sala de clasa, un profesor a fost lovit de catre un elev al scolii.

Din primele verificari efectuate de catre politisti, s-a stabilit ca Dumitru Pancu, de 46 ani, profesor la Liceul Teoretic "Mihai Ciuca" din orasul Saveni, dupa terminarea orelor, la ora 14.00, a ramas la catedra dupa iesirea elevilor, pentru a-si strange materialele folosite in timpul orei.

La un moment dat, a intrat in sala de clasa  Adi-Eugen Corolea, de 18 ani, din comuna Stiubieni, judetul Botosani, care ii este elev in clasa a XII-a, si care la un moment dat a inceput sa-l loveasca cu pumnii si picioarele, fara motiv.

Strigatele lui  Dumitru Pancu au fost auzite de catre un coleg professor, B. Ciprian, care a intervenit, oprindu-l pe agresor sa mai loveasca.

"In urma loviturilor primite, P.Dumitru a fost trimis de urgenta la Spitalul Orasenesc Saveni, de unde, ulterior, a fost transferat si internat la Spitalul Judetean Botosani, cu diagnosticul traumatism cranian forte, hematom masiv facies stang", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In cauza se continua cercetarile, urmand ca, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale si pozitia victimei, sa se propuna solutie procedurala. Tanarul este la prima abatere de acest gen. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
13

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
87

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
191

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...