Profesoara de la Liceul de Arte se apara: ERAM LA O PETRECERE PRIVATA!

Profesoara de la Liceul de Arte se apara: ERAM LA O PETRECERE PRIVATA!

 Cezara Clihinchi preda lectii de vioara copiilor de la Liceul de Arta  

Cezara Clihinchi a devenit astazi, fara voia sa, vedeta a unui pictorial, intr-un ziar de scandal. Tanara profesoara a aparut imbracata extrem de sumar, dansand intr-un club, langa o prietena.

A fost o petrecere privata, cu apropiati de ai mei, eram in timpul liber si bineinteles ca ziarele stiu cum sa rastalmaceasca si poze si cuvinte si tot ce se poate. Eram in timpul liber la o petrecere privata. Nu stiu daca este corect sa se ia pozele alea sa se puna intr-un ziar, se justifica Cezara Clihinschi.

Profesoara spune ca petrecerea unde a fost fotografiata purtand doar un sutien a avut loc acum mai bine de un an. Cezara Clihinchi crede ca la mijloc este vorba de o razbunare, dupa ce acum o saptamana a avut o discutie in contradictoriu cu una dintre persoanele cu care a fost la club in acea seara.

Profesoara neaga ca alaturi de ea ar fi fost si cativa elevi ai sai, asa cum reiese din articolul aparut in presa centrala. Tanara spune ca va da in judecata publicatia care nu i-a dat dreptul sa se apere.

Vestea a ajuns repede si la inspectorii scolari, care spun insa ca dascalul a primit doar cateva ore la Liceul de Arte.

Nu este angajata cu carte de munca pe o perioada nedeterminata la Liceul de Arta. A primit cateva ore ca profesor asociat, din lipsa de cadre didactice de specialitate, am inteles la instrumentul vioara, explica Gheorghe Onofras, inspector pe probleme de personal la ISJ Botosani.

Oficialii din Educatie nu par, insa, prea interesati de probele pe care le-er aduce profesoara in apararea sa, fiind de parere ca articolul aparut astazi ii va aduce profesorei surprize nu tocmai placute.

In conditiile actuale, probabil conducerea liceului o sa renunte la serviciile doamnei respective, a completat Gheorghe Onofras.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
96

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1292

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
445

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...