Produsele din magazinele virtuale, cu 20% mai scumpe

Produsele din magazinele virtuale, cu 20% mai scumpe
Febra cumparaturilor de Craciun si cozile interminabile de la casele de marcat determina tot mai multi romani sa apeleze la magazinele online.

Acestea ofera avantajul de a nu mai pierde timpul in hipermarketuri, insa putini stiu ca platesc cu peste 20% mai mult pentru produsele cumparate, scrie Gardianul.

De exemplu, cel mai ieftin pachet de faina care poate fi achizitionat prin intermediul internetului costa 3,5 lei, in timp ce la supermarketuri se gaseste la 2 lei sau chiar la 1,8 lei, pe perioada sarbatorilor. Un carton de 30 de oua costa, in magazinele online, 20 de lei, in timp ce in supermarketuri pretul acestuia variaza intre 14 si 16 lei. Cel mai ieftin ulei costa 9 lei, iar cel mai ieftin orez, 4 lei.

Tot in firmele virtuale, carnea tocata costa in jur de 16 lei, iar pulpa de porc 20 de lei/kg, in timp ce in magazine aceasta ajunge la 15 lei/kg. In ceea ce proveste renumitul brad de Craciun, pretul unui pom natural de un metru este 150 lei, unul de 2 metri costa 290 de lei, iar cel mai scump, de 10 metri inaltime, costa 19.200 lei.

Pentru a putea cumpara produse online, majoritatea firmelor pun si conditii de livrare.  Produsele cele mai vandute prin comertul online raman insa hainele, incaltamintea si aparatura electronica.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
42

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
43

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
45

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...