Procurorul italian a cerut ca, in cazul Sutic, patronul pizzeriei sa fie cercetat pentru omor cu premeditare!

Drama botosanenilor impuscati in Italia pare sa nu se mai sfarseasca!

Andreea Sutic, tanara impuscata in cap duminica, la Verona, va face ultimul drum spre casa, parintii vrand sa o inmormanteze la cimitirul Pacea din Botosani, fiind initiate deja procedurile de repatriere a trupului fetei.

Fata a murit marti dupa-amiaza, la spitalul din Villafranca, dupa mai bine de doua zile de moarte cerebrala. Sotul ei, Tiberiu Sutic, impuscat in torace, a aflat tarziu de moartea sotiei lui. De durere, tanarul de 23 de ani a lesinat cand a aflat cumplita veste. Acum este in stare de soc.

Baietelul lor de 4 ani, care a asistat la intreaga scena, nu a aflat de moartea mamei lui, el fiind inclus intr-un program de consiliere la Spitalul Villafranca. Andreea si Tiberiu Sutic au fost impuscati duminica de Giacomo Attolini, in fata unui bar din localitatea Mozzecane.

Tanara de 25 de ani a fost impuscata in cap, sotul ei in piept, executia avand loc sub ochii baietelului lor, care ii astepta in masina. Italianul de 47 de ani a fost reclamat de cei doi romani pentru ca a incercat sa o violeze pe tanara de 25 de ani, care lucra la pizzeria lui de doua luni.

Sicilianul este casatorit si are doi copii.

Procurorul italian care se ocupa de acest caz a contestat acuzatia de omor si tentativa de omor si a solicitat ca italianul sa fie pus sub acuzatia de omor cu premeditare, pentru ca a venit la intalnirea cu cei doi cu arma la el.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
31

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
4

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
159

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...