Procesul lui Florin Ţurcanu, început cu o amânare

Procesul lui Florin Ţurcanu, început cu o amânare

 arhiva  

Procesul în care fostul şef al Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, este judecat pentru infracţiuni de corupţie începe cu o amânare.

Marţi dimineaţă a avut loc primul termen în procesul în care Florin Ţurcanu este judecat pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, iar socrul său, Aristomel Anuşcă, este judecat pentru complicitate la cele două infracţiuni.

Florin Ţurcanu a solicitat instanţei amânarea judecăţii din cauza faptului că apărătorii săi sunt în concedii de odihnă, cerere cu care atât procurorul cât şi judecătorul au fost de acord. Ca atare, a fost stabilit un alt termen, la începutul lunii septembrie.

La sfârşitul lunii trecute, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani a fost plasat în arest la domiciliu, după repetate cereri de a scăpa de arestul preventiv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Protestul REZIST, de la Botoșani, atent supravegheat de jandarmi

astăzi, 13:22
30

Libertatea de întrunire este un drept prevăzut de Constituția Românei, iar jandarmii vor asigura protecția persoanelor pașnice, intervenind punctual doar în cazul apariției unor...

Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

astăzi, 12:32
48

Elevii lui Costel Enache au obţinut un 2-2, după ce au deschis scorul şi apoi s-au văzut conduşi. Mircea Axente a marcat în minutul 21, însă Trijic a egalat în minutul 32....

Directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor, despre incidentul de la Premiile Eminescu: "N-aș face niciodată așa ceva: să profit de buna credință a unei gazde pentru a face un scandal autopromoțional în casa gazdei"

astăzi, 12:30
228

Daniel Cristea-Enache, directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor din România, a acceptat, într-o postare publică pe Facebook, faptul că poemul citit de Medeea Iancu pe scena Gal...