Prioritatea in trafic, ignorata de Vasile din Grecia!

Prioritatea in trafic, ignorata de Vasile din Grecia!
Un cetatean cu domiciliul in Atena a provocat un accident la Saveni pentru ca nu a acordat prioritate unui alt autoturism. Evenimentul rutier, petrecut luni, in jurul orei 13.45, s-a soldat cu ranirea unei femei.

I. Vasile, de 49 de ani, domiciliat in Atena, Grecia, conducea un autoturism pe DN 29, din directia Botosani-Saveni. La intrarea in orasul Saveni, la intersectia cu strada Petricani si DJ 282, la schimbarea directiei de mers catre stanga, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus regulamentar de catre L. Anca Luciana, de 39 de ani, din orasul Saveni, care se deplasa din sens opus, intrand in coliziune cu acesta.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a lui B. Marlena, pasagera pe bancheta din spate a autoturismului impactat, care a fost trasportata la Spitalul Judetean Botosani, unde i s-a stabilit diagnosticul traumatism cranio-facial si plaga contuza preauriculara dreapta, fara a fi puse in evidenta fracturi ale oaselor.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-le recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1150

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
319

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
290

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...