Prinsă la furat apă dintr-o fântână arteziană din municipiul Botoşani! VIDEO

Prinsă la furat apă dintr-o fântână arteziană din municipiul Botoşani! VIDEO
Imagini incredibile surprinse de camerele de supraveghere ale municipalităţii din Centrul Vechi! O femeie fură cu găleţile apă dint-o fântână arteziană, în văzul tuturor. 

În imagini se poate vedea cum femeia, care potrivit poliţiştilor locali ar fi angajată a unei unităţi de alimentaţie publică din zonă, vine cu două găleţi pe care le umple fără a-şi face probleme că ceea ce face nu este legal. După ce umple găleţile cu apă aceasta se îndreaptă către un imobil din apropiere, după care revine şi repetă operaţiunea.

Poliţiştii locali aflaţi în dispeceratul de la Casa Cărţii au văzut pe monitoare ce se întâmplă şi au anunţat o patrulă mobilă.

“Poliţiştii locali au identificat în Centrul Vechi o persoană de sex feminin care lua cu găleţile apă din fântânile arteziene. Dânsa a mers la locul de muncă pentru a desfăşura anumite activităţi cu apa care era luată din fântâna arteziană a municipiului", a declarat Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale.

Pentru fapta sa femeia a primit o amendă de 200 de lei. Imaginile au fost făcute publice de Poliția Locală.

Nu este pentru prima oară când poliţiştii locali identifică persoane care se aprovizionează din fântânile arteziene din oraş.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dorel Săndesc, după 15 de ani de REANIMARE: "În toracele deschis al omului declarat mort , vedeam inima bătând…"

astăzi, 08:07
54

Dorel Săndesc este preşedinte al Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă. Pasionat de literatură, a vorbit la lansarea unei cărți despre fascinanta sa meserie, relatează ad...

Hai la Botoşani!

astăzi, 07:39
191

Nu este doar titlul-invitaţie al cunoscutei melodii interpretate de tinerele soliste botoşănence de muzică populară, ci este şi îndemnul pe care eu îl fac tuturor celor care nu cred ...

Mesajul PSD Botoșani după condamnarea lui Liviu Dragnea: "Președintele PSD este complet nevinovat. Rămânem uniți și susținem liderul"

astăzi, 07:19
712

La scurt timp după ce Înalta Curte a anunțat, joi, sentința de condamnare la 3, 6 ani de închisoare cu executare în dosarul în care Liviu Dragnea este judecat pentru in...