Prinsă la furat apă dintr-o fântână arteziană din municipiul Botoşani! VIDEO

Prinsă la furat apă dintr-o fântână arteziană din municipiul Botoşani! VIDEO
Imagini incredibile surprinse de camerele de supraveghere ale municipalităţii din Centrul Vechi! O femeie fură cu găleţile apă dint-o fântână arteziană, în văzul tuturor. 

În imagini se poate vedea cum femeia, care potrivit poliţiştilor locali ar fi angajată a unei unităţi de alimentaţie publică din zonă, vine cu două găleţi pe care le umple fără a-şi face probleme că ceea ce face nu este legal. După ce umple găleţile cu apă aceasta se îndreaptă către un imobil din apropiere, după care revine şi repetă operaţiunea.

Poliţiştii locali aflaţi în dispeceratul de la Casa Cărţii au văzut pe monitoare ce se întâmplă şi au anunţat o patrulă mobilă.

“Poliţiştii locali au identificat în Centrul Vechi o persoană de sex feminin care lua cu găleţile apă din fântânile arteziene. Dânsa a mers la locul de muncă pentru a desfăşura anumite activităţi cu apa care era luată din fântâna arteziană a municipiului", a declarat Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale.

Pentru fapta sa femeia a primit o amendă de 200 de lei. Imaginile au fost făcute publice de Poliția Locală.

Nu este pentru prima oară când poliţiştii locali identifică persoane care se aprovizionează din fântânile arteziene din oraş.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

20 de ani de la moartea Poetului: Horaţiu Ioan Laşcu (1964 -1997) - un destin frânt

astăzi, 10:07
62

Horaţiu loan Laşcu s-a născut în ziua de 8 mai 1964, la Iaşi, într-o familie de intelectuali.Bunicul său, controversatul eminescolog I. D. Marin, i-a oferit o copilărie plină de...

Nu are leac: A rămas fără permis, dar a urcat la volan, după ce a băut bine mai întâi!

astăzi, 09:35
157

Avea permisul reținut pentru abateri de la regimul rutier, însă asta nu l-a oprit să urce la volan. Și pentru a sfida și mai mult legea, înainte de a porni la drum a băut și câ...

FOTOGRAFIA ZILEI: Drum în reparație... pe 30 de ani!

astăzi, 08:50
551

Botoșănenii care circulă de ani de zile pe drumul George Enescu-Havîrna-Mileanca fac haz de necaz! Un indicator care atenționează șoferii că se află pe un drum în reparații și, &...