Prinsă la furat apă dintr-o fântână arteziană din municipiul Botoşani! VIDEO

Prinsă la furat apă dintr-o fântână arteziană din municipiul Botoşani! VIDEO
Imagini incredibile surprinse de camerele de supraveghere ale municipalităţii din Centrul Vechi! O femeie fură cu găleţile apă dint-o fântână arteziană, în văzul tuturor. 

În imagini se poate vedea cum femeia, care potrivit poliţiştilor locali ar fi angajată a unei unităţi de alimentaţie publică din zonă, vine cu două găleţi pe care le umple fără a-şi face probleme că ceea ce face nu este legal. După ce umple găleţile cu apă aceasta se îndreaptă către un imobil din apropiere, după care revine şi repetă operaţiunea.

Poliţiştii locali aflaţi în dispeceratul de la Casa Cărţii au văzut pe monitoare ce se întâmplă şi au anunţat o patrulă mobilă.

“Poliţiştii locali au identificat în Centrul Vechi o persoană de sex feminin care lua cu găleţile apă din fântânile arteziene. Dânsa a mers la locul de muncă pentru a desfăşura anumite activităţi cu apa care era luată din fântâna arteziană a municipiului", a declarat Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale.

Pentru fapta sa femeia a primit o amendă de 200 de lei. Imaginile au fost făcute publice de Poliția Locală.

Nu este pentru prima oară când poliţiştii locali identifică persoane care se aprovizionează din fântânile arteziene din oraş.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
28

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
119

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
14

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...