Prinsă la furat apă dintr-o fântână arteziană din municipiul Botoşani! VIDEO

Prinsă la furat apă dintr-o fântână arteziană din municipiul Botoşani! VIDEO
Imagini incredibile surprinse de camerele de supraveghere ale municipalităţii din Centrul Vechi! O femeie fură cu găleţile apă dint-o fântână arteziană, în văzul tuturor. 

În imagini se poate vedea cum femeia, care potrivit poliţiştilor locali ar fi angajată a unei unităţi de alimentaţie publică din zonă, vine cu două găleţi pe care le umple fără a-şi face probleme că ceea ce face nu este legal. După ce umple găleţile cu apă aceasta se îndreaptă către un imobil din apropiere, după care revine şi repetă operaţiunea.

Poliţiştii locali aflaţi în dispeceratul de la Casa Cărţii au văzut pe monitoare ce se întâmplă şi au anunţat o patrulă mobilă.

“Poliţiştii locali au identificat în Centrul Vechi o persoană de sex feminin care lua cu găleţile apă din fântânile arteziene. Dânsa a mers la locul de muncă pentru a desfăşura anumite activităţi cu apa care era luată din fântâna arteziană a municipiului", a declarat Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale.

Pentru fapta sa femeia a primit o amendă de 200 de lei. Imaginile au fost făcute publice de Poliția Locală.

Nu este pentru prima oară când poliţiştii locali identifică persoane care se aprovizionează din fântânile arteziene din oraş.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Permisul anulat din 2016 nu a împiedicat-o să urce la volan!

astăzi, 09:26
24

Nimic nu îi stă în cale, nici măcar un permis de conducere anulat. Polițiștii au tras-o pe dreapta, constatând apoi că femeia în vârstă de 28 de ani nu mai ave...

Veste de la APIA Botoșani: În atenția fermierilor!

astăzi, 09:02
54

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Judetean Botosani informează că începând de astăzi, 20.02.2018, va efectua plata ajutorului de stat pentru reduce...

Bebeluş în stare gravă, după ce s-a înecat cu lapte

astăzi, 08:42
552

Micuța a fost adusă la Spitalul Municipal Dorohoi şi la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator, fiind nevoie de manevre de resuscitare. Din păcate, însă, privarea crei...