Prinsă la furat apă dintr-o fântână arteziană din municipiul Botoşani! VIDEO

Prinsă la furat apă dintr-o fântână arteziană din municipiul Botoşani! VIDEO
Imagini incredibile surprinse de camerele de supraveghere ale municipalităţii din Centrul Vechi! O femeie fură cu găleţile apă dint-o fântână arteziană, în văzul tuturor. 

În imagini se poate vedea cum femeia, care potrivit poliţiştilor locali ar fi angajată a unei unităţi de alimentaţie publică din zonă, vine cu două găleţi pe care le umple fără a-şi face probleme că ceea ce face nu este legal. După ce umple găleţile cu apă aceasta se îndreaptă către un imobil din apropiere, după care revine şi repetă operaţiunea.

Poliţiştii locali aflaţi în dispeceratul de la Casa Cărţii au văzut pe monitoare ce se întâmplă şi au anunţat o patrulă mobilă.

“Poliţiştii locali au identificat în Centrul Vechi o persoană de sex feminin care lua cu găleţile apă din fântânile arteziene. Dânsa a mers la locul de muncă pentru a desfăşura anumite activităţi cu apa care era luată din fântâna arteziană a municipiului", a declarat Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale.

Pentru fapta sa femeia a primit o amendă de 200 de lei. Imaginile au fost făcute publice de Poliția Locală.

Nu este pentru prima oară când poliţiştii locali identifică persoane care se aprovizionează din fântânile arteziene din oraş.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie bătută până la moarte! Agresorul a fost reţinut!

Miercuri, 23 August 2017
3405

Un individ de 38 de ani, cioban la o stână din Cucureni, în apropiere de Ştefăneşti, a fost reţinut miercuri după-amiază, fiind principalul suspect într-un caz de lovituri cau...

Județul Botoșani survolat mai multe ore de un elicopter al MAI - FOTO

Miercuri, 23 August 2017
5132

Un elicopter al Inspectoratului General de Aviație, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a survolat, miercuri, timp de mai mute ore județul Botoșani.Elicopterul a aterizat dimineață la...

Accidentul a devenit omor! Şoferul care a produs nenorocirea din zori, urmărit penal pentru omor calificat! FOTO

Miercuri, 23 August 2017
10159

Ceea ce la prima vedere a părut un accident cumplit a devenit o crimă.Miercuri în zori, un bărbat de 41 de ani, de etnie rromă, şi-a pierdut viaţa în urma unui impact groaznic. U...