Prins în flagrant spărgând aparate de cafea!

Prins în flagrant spărgând aparate de cafea!
Un tânăr din Botoşani a fost prins în flagrant în noaptea de 24 spre 25 sptembrie, încercând să sutragă bani din aparatele de cafea amplasate pe raza municipiului Botoşani.

Dacă din primul aparat a reuşit să sustragă banii, în timp ce încerca să spargă al doilea automat a fost susprins şi reţinut de poliţiştii locali botoşăneni.

În jurul orelor 03.30, o patrulă a Poliţiei Locale a constatat, în timpul patrulării, că aparatul de cafea din staţia Doc- Dova de pe str. Calea Naţională a fost spart.

A fost solicitat sprijinul reprezentanţilor I.J.P. Botoşani, fiind asigurat locul până la sosirea echipei operative, pentru continuarea cercetărilor.

La ora 04.20 a fost surprins în flagrant numitul H. F., în vârstă de 13 ani, în timp ce forţa automatul de cafea de pe Pietonalul Unirii.

MInorul a fost reţinut şi predat pe bază de proces verbal Poliţiei Municipiului Botoşani pentru continuarea cercetărilor. Asupra sa a fost găsită suma de 51 lei, pe care băiatul a recunoscut că a sustras-o din aparatul de cafea găsit spart în aceeaşi noapte în staţia Doc- Dova.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
13

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
37

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
25

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...