Principesa Margareta, despre Regele Mihai: Sănătatea Majestății Sale pălește!

Principesa Margareta, despre Regele Mihai: Sănătatea Majestății Sale pălește!

Principesa Maragreta, custodele Coroanei Regale, a precizat, la un eveniment care a avut loc miercuri seara, ca sanatatea Majestatii Sale, Regele Mihai, "paleste".

Este pentru prima oara cand Principesa Margareta vorbeste public despre starea de sanatate a regelui.

Principesa Margareta a sustinut miercuri un discurs la Seara Regala a Corpului Diplomatic, in care a adresat un mesaj ambasadorilor.

„Tatal meu, Regele Mihai, obisnuia sa prezideze astfel de receptii chiar in aceasta incapere, dar in circumstante foarte diferite. Pentru Romania acelor vremi, conditiile erau sumbre; ne confruntam fie cu dominatia nazista si fascista, fie cu dominatia Uniunii Sovietice a lui Stalin. Imi pare rau ca Majestatea Sa Regele nu poate fi in aceasta seara cu noi, dar stiu ca ar fi primul care ar evidentia faptul ca Romania este, astazi, intr-o pozitie incomparabil mai buna: tara noastra este membru al Uniunii Europene si al Aliantei Nord-Atlantice, o retea de organizatii care face absolut imposibila o noua impartire a sferelor de influenta in Europa si, prin urmare, nu numai ca ne sprijina stabilitatea astazi, dar si asigura securitatea si prosperitatea noastra in viitor”, a afirmat principesa Margareta.

Ea s-a angajat ca „lumina calauzitoare a Regelui, farul unei Romanii drepte si indreptatite” sa nu se stinga niciodata.

„De-a lungul vietii mele, farul luminos a tot ce am infaptuit a fost tatal meu; ori de cate ori m-am intrebat ce cale sa iau, nu a trebuit decat sa ma uit la acel far si sa primesc raspunsul corect. Sanatatea Majestatii Sale paleste. Dar, in seara aceasta, fac in fata tuturor romanilor legamantul ca lumina calauzitoare a Regelui, farul unei Romanii drepte si indreptatite, nu se va stinge niciodata”, a mai spus principesa Margareta.

sursa: Agerpres.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...