Primarul Cătălin Flutur și-a condus tatăl pe ultimul drum! FOTO

Primarul Cătălin Flutur și-a condus tatăl pe ultimul drum! FOTO
Constantin Flutur, in varsta de 82 de ani, tatal primarului municipiului Botosani, Catalin Flutur, a fost condus, marti, de zeci de persoane pe ultimul drum.

Slujba de inmormantare a inceput la ora 11:00, la Biserica "Sf. Cuvioasa Parascheva", de pe Pietonalul Unirii, si a fost oficiata de un sobor de 20 de preoti. Inainte de ora 13:00, cortegiul funerar a plecat din curtea bisericirii catre cimitir.

Cele doua masini cu coroane, precum si masina in care se afla sicriul cu trupul neinsufletit al lui Constantin Flutur, au fost insotite de prieteni, rude, angajati din Primaria Botosani, dar si de colegi de partid din PNL Botosani ai primarului. La capataiul lui Constantin Flutur au stat in permanenta sotia sa, fiul, Catalin Flutur, impreuna cu Mia Flutur, dar si nepotii. 

Alaturi de primarul municipiului Botosani a fost si varul sau Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, dar si prefectul Dan Nechifor, directorii unor societati comerciale subordonate Consiliului Local si primari din judet.

Constantin Flutur a murit in noaptea de vineri spre sambata, intr-un spital din Iasi.

Dumnezeu sa il odihneasca in pace! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
1330

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
382

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

Vineri, 23 Februarie 2018
336

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...