Primarul a împărţit botoşănenilor fasole cu cârnaţi-FOTO

Primarul a împărţit botoşănenilor fasole cu cârnaţi-FOTO
Botoşănenii care au participat la manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României, organizate în Centrul Istoric al municipiului Botoşani, au făcut şi în acest an coadă la fasolea cu cârnaţi oferită de municipalitate.

Mulţi nici nu au mai aşteptat să se termine defilarea gărzii de onoare că s-au şi îndreptat către zona în care se împărţeau bucatele, ademeniţi de miros.

1.000 de porţii de fasole cu cârnaţi şi tot atâtea pahare cu vin au fost împărţite în Centrul Istoric. În ajutorul bucătăreselor de la Cantina de ajutor social a Primăriei, unde a fost preparată mâncarea, a venit şi primarul Ovidiu Portariuc. Edilul a împărţit şi el celor prezenţi caserole cu fasole şi cârnaţi şi le-a urat “La mulţi ani" de Ziua României.

Cred că toți ar trebui să ajutăm, să fim  împreună și să sărbătorim tradiția românească. Nu eram pregătit să fac asta, dar mă bucur că mă pot întâlni cu oamenii aici și mai stăm de vorbă puțin și ne bucurăm de aceste momente. Încercăm să dăm o mână de ajutor ca să meargă mai repede, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

După ce au luat bucatele, unele perosoane nu au mai avut răbdare să ajungă acasă şi au mâncat chiar pe stradă cele oferite de Primărie.















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
17

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...

952 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele trei luni ale anului 2024

astăzi, 17:14
54

În primele trei luni ale anului 2024, au fost integrate pe piața muncii datorită măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă implementate de Agenția Județeană pentru Ocuparea For...

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
256

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...