Prezenţă anemică la September Fest sâmbătă seară. Programul ultimei zile- FOTO

Prezenţă anemică la September Fest sâmbătă seară. Programul ultimei zile- FOTO
Comparativ cu ediţiile anterioare ale September Fest, sau ce orice alte titulaturi ar fi avut, puţini botoşăneni s-au încumetat sâmbătă seară să vină în Centrul Vechi pentru a urmări spectacolele de la scenă.

Densitate mai mare era în zona tiribombelor, acolo unde copiii îşi târau părinţii sau bunicii pentru a prinde o porţie de adrenalină la carusel sau în zona comercianţilor unde dacă nu investeau într-un carton cu mici sau orice alte gustări, botoşănenii serveau un pahar cu bere.

Recitalul Filarmonicii a adunat în faţa scenei atât botoşăneni cărora repertoriul le era familiar cât şi tineri care au profitat de ocazie pentru a-şi îmbogăţi cunoştinţele muzicale. Daggu Project nu a impresionat, în schimb DJ-ul Emil Lassaria şi solista Caitlyn au "salvat" seara, abordând atât piese proprii cât şi din repertoriul unor legende ale muzicii.

După încheierea spectacolului, Centrul Vechi s-a "subţiat", oamenii îndreptându-se spre case. Au rămas în schimb cei care locuiesc în cartier şi care au oferit, printre altele, reprezentaţii de "spart seminţe- viteză".

Duminică seara este ultima a acestei ediţii de September Fest, botoşănenii având din nou întâlnire cu Filarmonica Botoşani, începând cu ora 19:30, Matteo şi Hara precum şi cu trupe şi artişti locali.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
19

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
170

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
190

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...