Pretul unui copil: 100 de lei

Pretul unui copil: 100 de lei
Lacramioara si Constantin Oprea din localitatea Vaculesti, Botosani, sunt acuzati ca si-ar fi vandut copilul in varsta de 11 ani unei familii din judetul Vrancea, pentru a fi folosit la munca.

Matusa lui Florin Oprea, Maria Harjoi, le-a spus politistilor ca la inceputul lunii a auzit cum o femeie le dicta parintilor baietelului sa scrie: "Am primit suma de 100 de lei pentru fiul meu".

Parintii copilului neaga acuzatiile si spun ca ei doar au semnat un contract prin care l-au dat pe Florin "in custodie pe termen nedeterminat".

Intelegerea nu a durat insa foarte mult, minorul reusind sa fuga de sub supravegherea familiei din Vrancea, intr-o gara. El a fost gasit, pe 6 februarie, de un echipaj de politisti in satul Gugesti, unde copilul se ratacise.

Florin a fost dus intr-un centru de plasament din Vrancea, urmand ca zilele urmatoare sa fie dat in grija unui asistent maternal din Botosani pana ce autoritatile vor stabili daca parintii lui sunt vinovati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eugen Teodorovici bagă frica în bugetari: Încep disponibilizările

Vineri, 19 Aprilie 2019
1085

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, că ministerul pe care îl conduce le-a cerut deja miniştrilor şi şefilor de agenţii să comunice o situaţie clară privind...

Lucrări de cadastru în Mihai Eminescu și Vlădeni, derulate prin POR

Vineri, 19 Aprilie 2019
235

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat două proceduri de licitație pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul in...

Liviu Dragnea: "Vom da o lege ca să pedepsim orice firmă nemernică străină - și chiar și românească - care..."

Vineri, 19 Aprilie 2019
1286

Liviu Dragnea a spus vineri, la Botoșani, că Parlamentul va adopta o lege prin care va fi pedepsită "orice firmă nemernică străină", "și chiar și românească",&...