Pretul unui copil: 100 de lei

Pretul unui copil: 100 de lei
Lacramioara si Constantin Oprea din localitatea Vaculesti, Botosani, sunt acuzati ca si-ar fi vandut copilul in varsta de 11 ani unei familii din judetul Vrancea, pentru a fi folosit la munca.

Matusa lui Florin Oprea, Maria Harjoi, le-a spus politistilor ca la inceputul lunii a auzit cum o femeie le dicta parintilor baietelului sa scrie: "Am primit suma de 100 de lei pentru fiul meu".

Parintii copilului neaga acuzatiile si spun ca ei doar au semnat un contract prin care l-au dat pe Florin "in custodie pe termen nedeterminat".

Intelegerea nu a durat insa foarte mult, minorul reusind sa fuga de sub supravegherea familiei din Vrancea, intr-o gara. El a fost gasit, pe 6 februarie, de un echipaj de politisti in satul Gugesti, unde copilul se ratacise.

Florin a fost dus intr-un centru de plasament din Vrancea, urmand ca zilele urmatoare sa fie dat in grija unui asistent maternal din Botosani pana ce autoritatile vor stabili daca parintii lui sunt vinovati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiectul de lege care prevede ca gărzile medicilor să fie recunoscute ca vechime în muncă, avizat favorabil în Comisia de Sănătate din Senat

astăzi, 21:23
51

Proiectul de lege care prevede ca gărzile efectuate de medici să fie recunoscute ca vechime în muncă a fost avizat favorabil, miercuri, în Comisia de Sănătate din Senat. Proiectul de ...

Bucurați-vă de ziua de mâine. De vineri se face frig și vin ploile

astăzi, 20:06
212

Vremea calda si frumoasa de care am avut parte in aceste zile ne paraseste curand. Doar joi ne vom mai bucura de soare si temperaturi ridicate, pentru ca de vineri se face frig si ploua in toata tara....

Patru primării din Botoşani cer împuşcarea câinilor vagabonzi, din cauza pestei porcine. Protestul asociațiilor: "Ce treabă au câinii cu pesta porcină?!"

astăzi, 18:47
886

După apariţia a două noi focare de pestă porcină africană la doi mistreţi, alţi patru primari din Botoşani au decis să urmeze exemplul celui din comuna Pomârla şi au cerut vână...