Pretul unui copil: 100 de lei

Pretul unui copil: 100 de lei
Lacramioara si Constantin Oprea din localitatea Vaculesti, Botosani, sunt acuzati ca si-ar fi vandut copilul in varsta de 11 ani unei familii din judetul Vrancea, pentru a fi folosit la munca.

Matusa lui Florin Oprea, Maria Harjoi, le-a spus politistilor ca la inceputul lunii a auzit cum o femeie le dicta parintilor baietelului sa scrie: "Am primit suma de 100 de lei pentru fiul meu".

Parintii copilului neaga acuzatiile si spun ca ei doar au semnat un contract prin care l-au dat pe Florin "in custodie pe termen nedeterminat".

Intelegerea nu a durat insa foarte mult, minorul reusind sa fuga de sub supravegherea familiei din Vrancea, intr-o gara. El a fost gasit, pe 6 februarie, de un echipaj de politisti in satul Gugesti, unde copilul se ratacise.

Florin a fost dus intr-un centru de plasament din Vrancea, urmand ca zilele urmatoare sa fie dat in grija unui asistent maternal din Botosani pana ce autoritatile vor stabili daca parintii lui sunt vinovati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încep ședințele publice pentru posturile rămase libere în învățământ

astăzi, 12:28
44

La Botoșani vor fi organizate mai multe ședințe pentru repartizarea posturilor rămase libere în învățământ.Începând de astăzi, ISJ Botoșani a început o...

Fondatorul Zilelor Nordului: „În ăștia șapte ani s-au adunat povești cât pentru o sută”

astăzi, 11:04
89

Omul care a pus bazele, alături de fratele său, celui mai mare festival din nordul României, în cel mai nordic oraș al acesteia, a vorbit despre începuturile evenimentului care un...

Mai puțin de jumătate din botoșănenii plecați în Europa vor să se mai întoarcă acasă!

astăzi, 09:25
352

În timp ce campaniile anumitor partide politice induc ideea că viața în alte state ale Europei, loc în care pleacă românii, nu este chiar “roz”, și chiar se dis...