Preşedintele Klaus Iohannis, într-o poză devenită virală din timpul unei drumeţii în Munţii Parâng

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au urcat, duminică, în Masivul Parâng, din judeţul Hunedoara, o fotografie postată pe Facebook de un cioban care s-a întâlnit pe traseu cu preşedintele devenind virală.

Preşedintele Klaus Iohannis, într-o poză devenită virală din timpul unei drumeţii în Munţii Parâng

Potrivit Mediafax, preşedintele României, Klaus Iohannis, şi soţia sa, Carmen, au pornit, duminică, într-o nouă drumeţie montană în vestul ţării. Cei doi, însoţiţi de câţiva apropiaţi, au urcat în Masivul Parâng, din judeţul Hunedoara.

Pe traseu, preşedintele României s-a fotografiat cu drumeţii, iar una dintre imagini, postată de un cioban pe contul său de Facebook, a devenit virală, fiind distribuită de sute de ori.

"Da, este adevărat. preşedintele României a fost împreună cu soţia, ieri (n.r. duminică), în Munţii Parâng, până pe Parângul Mare şi înapoi", a declarat şeful Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean.

Vârful Parângul Mare este cel mai înalt din Masivul Parâng, având o altitudine de 2.519 metri, fiind al patrulea vârf muntos din România. La începutul lunii iulie, Klaus Iohannis şi soţia sa au vizitat Lacul Bucura, din Munţii Retezat, iar pe traseu s-au fotografiat cu turiştii.

Sursa: Mediafax.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...